-

Det behövs bara tre ord, 11 bokstäver, tre stavelser, för att beskriva vad jag känner för dig.
jag hatar dig.

Give me the days when everything was in order.


I want to feel your lips against mine, baby.


Borta bra, men hos min familj är det bäst.

Känns skönt att jag kan gå idag utan att mitt huvud värker. Men känner mig fortfarande inte riktigt kry i kroppen så var bra att jag stannade hemma. Ska ta och slänga på mig min onepiece och kolla på Gossip Girl i väntan på att mamma och tommy ska komma. Vi hörs när jag är hemma.

Hem kära hem <3

Sitter i sängen och har precis ätit frukost. Blev hemma idag med då jag hade feberkänningar igår kväll innan jag somnade. Så tänkte det att det var lika bra att vara hemma och bli helt frisk. För jag vill verkligen inte bli sjukare. Känns som jag hamnar efter så sjukt mycket under tiden jag är borta i skolan. Så vi får hoppas att det ger med sig.

Mamma ringde nyss också och sa att dom var påväg in till stan så får skjuts av din hem. Gud så skönt att få komma hem. Dock kommer min helg bestå av att tvätta som för någon helg sedan. Men så är det att bo hemifrån. Man måste ta hand om allt sådant själv. Men men, vad ska man göra? :) jag klagar faktiskt inte. Då jag tycker det är lärorikt och göra allt sådant nu så jag inte står där en vacker dag och inte har hjälp av mamma längre.

Men ska ta och försöka få på mig några kläder och packa ihop tills mamma kommer och hämtar mig.

Puss


Livet är inte som jag vill.

Att ligga i sängen i 12 timmar är ingen höjdare. Att ligga under ett varmt täcke när jag flrmodligen har feber är ingen höjdare. Ingenting är en höjdare. Ingen är social, har inte varit på hela dagen och livet suger. Ska försöka sova nu. Hörs imorgon.

I love you

 

 


Kan man glömma något som är oförlåtligt?

Om jag hade vetat att det skulle bli såhär hade jag aldrig accepterat det.
Att behöva läsa om ditt liv på facebook.
Det ska fan inte vara så!?
Du har skaffat dig något nytt och glömmer bort det gamla.
Precis som en tröja.
Man har den ett tag, sedan köper man en ny och den gamla glöms bort.
Förut gick jag runt och väntade.
Men det gör jag inte längre.
Ett samtal, ett smsa eller ett inlägg på facebook är för mycket begärt.
Det är bara nya som förtjänar det.
Hur ska jag hunna glömma och förlåta?
Rädslan av att det ska hända igen kommer aldrig försvinna.
Jag vet att du en vacker dag kommer att förstå.
Men jag vet inte när den dagen kommer att komma.
Om den någonsin kommer att komma innan det för försent.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
Tänker du på oss lika ofta?
Jag tar upp telefonen och slår ditt nummer.
Men ångrar mig.
För vad tjänar det till?
Vi saknar dig.

Detta roar mig idag.

 

 


Dagens jag vill ha - Gina Tricot


Sjukling

 

 

Detta är vad jag gör just nu. Ligger hemma i sängen. Som jag skrev igår så hade jag ont i huvudet. Vilket jag fortfarande hade i morse men mycket värre. Frossan hade kommit och jag mådde illa. På bussen in i stan trodde jag att jag skulle dö eller nått. Henke kände på min kind och konstaterade att jag var kall. Sedan kände han på min panna och säger svett. Så ni kanske förstår vilken rolig morgon jag har haft. Åkte iallafall hem till lägenheten på en gång och sov. Trodde jag var lite bättre när jag vaknade tills jag ställde mig upp. Så håller mig i sängen ett tag till i hopp om att kunna gå på skolan i eftermiddag. Har ju också tvätt tid som skulle vara bra om jag kunde använda så håll tummarna!

Tänkte också säga att blogg.se app har kommit ut nu! Så kommer bli mycket mer bilder på vad jag gör om dagarna då jag fotar det för det mesta med telefonen. Kommer förmodligen att komma upp lite fler inlägg. Visst låter det bra?

 


Hemma hos min älskling

Skolan idag gick förvånandsvärt bra. Äntligen har vi haft en bra lektion med våran lärare i projekt och företagande. Oj vad han hade ändrat sig. Men det är bara bra. Gjorde inte så mycket på foto lektionen heller utan vi kollade bara på en film och jag visade upp lite bilder. Nu ligger jag hemma hos älsklingen och försöker göra lite på engelska uppgiften. Men kan säga att det inte alls går bra. Är helt tomt i mitt huvud och den dunkar och värken. Känner mig helt slut i kroppen och mina ögon vill bara stängas. Så tror inte att det blir så mycket mer för kvällen. Men jag har iallafall påbörjat något. Och det är inte alls någon bråska med det då vi har 5 veckor på oss att göra den. Och jag vet vad jag ska göra så. 

Har också kommit på en negativ sak med att plugga hos sin pojkvän. Det räcker med att han ger mig en puss så är jag fast där istället. Haha.

Wohoo, snart är det min tur

Älsklingen påminde mig om att det snart är endast en månad tills jag fyller år. Vad önskar jag mig...?

Ingen vill mig något gott.

Dagen hade att erbjuda, ja vad erbjöd den? En rolig lektion med Alee. Ska skylta ett skyltfönster. Ska bli riktigt kul att se vad det blir av det. Vi fick den stora äran att skylta Turkos. Fina söta lilla turkos. Sedan på ica och handla mat, spännande spännande. Hem, var ut och sprang ännu en runda men denna gången med älskling och jag kan säga att jag dog. Mina bven var helt slut sedan igår och av att springa idag gjorde det då inte bättre. Tycker det är fasligt långt ner till toalettstolen nu för tiden. Henke tycker dock att det var kul. Men kunde inte pressa mig tills benen gav med sig utan det var ett hugg vid revbenen som stoppade mig. Vet inte vad det var men ont gjorde det. Tyvärr så blev det så. Jag som ville pressa mig tills all energi var slut i kroppen. Men det ville tydligen inte min kropp. Menmen, blev hem och sova, vakna och tycka att mitt rum var på tök för stökigt så satte gång och städa. Klar med det som kom André som precis fått körkort och hämtade upp mig och Henke. Axel var också med såklart. Så har åkt bil mesta delen av kvällen och insett det att inte en ända affär har den osten jag vill ha här inne i stan. Men gamla hederliga ICA i Hammerdal har den, så får väl åka dit och handla bara för jag vill ha min ost!
Aja, nu ska vi sova. Natti.

Regnet döljer mina tårar.

Nytagen bild och kan säga det att det där var inte skönt att gå hem i. Var hos Amanda som många andra dagar. Men idag var vi ute och sprang. Känner mig så otorligt duktig faktiskt. Mitt mål för hösten är att orka springa hela den längan utan att stanna en ända gång. Så nu är det bara att kämpa på! Skolan kändes lika meningslös som vilken annan dag som helst. Så ja, har inte så mycket mer att säga om det. Imorgon ska vi äntligen få ha världens bästa lärare. Underbart. ♥ Vad händer mer imorgon? Jo, ska fota, plugga och vara med henke. Lovely.

Du är fin, min vän.


Min bror, Robin.

Detta är alltså min storebror Robin. 18 år och går Bil System Teknik på en skola i Arjeplog. Nytaget körkort så kör så mycket han bara får chansen. Eller nytt och nytt, det var väl någon månad sedan iallafall? Jag står iallafall väldigt nära honom och han vet det mest om mig. Dock har vi tappat kontakt väldigt mycket nu när han flyttade. Han var annars den som jag gjorde allt med. Vi hade gemensamma kompisar så vi umgicks hela tiden. Så det blev ett extremt stort hål när han försvann. Men nu är det hans sista år där uppe. Vilket jag tror både han och jag tycker är vädligt synd eftersom både trivs som fisken i havet där uppe. Ska försöka åka upp dit så mycket som bara är möjligt nu när det är sista året. För sen vet man aldrig när man kommer att få träffa alla där uppe. Kommer sakna alla så sjukt mycket, eller ah. Jag saknar dom redan. han har också en flickvän som heter Jonna. Mycket trevlig prick! Har dock bara träffat henne en gång då hon bor i stockholm. Men hoppas på att få träffa henne snart! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Vad hände?

Känner mig så otorligt duktig som tog och ställde sig och gjorde våfflor sådär på morgonkvisten. Vet inte vad det tog åt mig. Skulle aldrig ha gjort det om det var en vanlig dag. Men tydligen så var det inte det, höhö. Måste också tillägga att jag inte brände en ända våffla. Vaknade klockan 8 då henke inte kunde somna om.. Dock förstår jag honom när han fick ljusstrålarna rakt i ansiktet. Stackarn. Så ett avsnitt av Gossip Girl så stek vi upp sen. Vad har vi hunnit med sedan dess? Jo, kastat blommor, plockat ihop studsmattan, packat och åkt till Henke. Har också påbörjat plugget lite. En sak färdigt. Dock så fatta jag ingenting av matten så det är bara skjuta upp det tills jag kan få hjälp av mattesnillet Agnes.
Vad hände igår? Jo, tog med mig Henke, Maja och Nicke ut och fotade. Vilket inte gick så  bra som jag hade hoppats på. Så får ut och fota när jag kommer till stan igen. Mina ide funkade inte riktigt att fota hemma i skogen. Kan också bjuda på en bild. För er som inte ser var det är så är det ett björnspår. Som befinner sig vid vårat potatisland på gården. Så för er som är rädd för att bli uppäten av en björn. Välkommen hem till mig. Skämt och sido. Den är nog borta nu, men jag är rädd ändå.

Min fina.

Väntar på att min fina ska komma hit. Sedan ska jag ta med mig honom ut i det halv fina vädret och fota. Låter underbart enligt mig.

Varför gör det så ont?

Något som jag länge har undrat över är. Varför småsår svider mer än köttsår? Idag när vi satt och rensade detta underbart goda älgkött så skar jag mig på fingrarna. Två stycken. Det kändes då som att det skulle blöda floder men det syntes inte ens. Det gick över och jag tänkte "jag inbilla mig väl". Men, det gjorde jag inte. För nu värker mina fingrar igen men jag känner mig så dum när det inte ens syns?! Detta är något som jag stör mig så sjukt mycket på. När man blöder floder gör det knappt ont, när det inte syns känns det som man ska blöda floder.
Det är så, ja. Jag vet. Alla säger det. Men är det någon som har en vettig förklaring?

Min bror, Micke.

Börjar uppifrån och ner av mina syskon. Det här är min bror micke. 23 år och bor i Hammerdal för tillfället. Man vet inte riktigt vad man ska säga om honom. Han är väldigt speciell av sig. Men snäll och ställer alltid upp för våran familj i alla lägen. Jag är inte ett dugg lik honom utan jag är fåret i familjen och är lik min mamma. Resten av mina syskon är lik pappa. Dock har jag bara två helsyskon som kommer att dyka upp senare. Men jag och Micke har alltså bara samma pappa. Vet inte riktigt vad det är du vill veta Sofia, så kommentera gärna och berätta det så skriver jag det i nästan inlägg om min familj! Kommer alltså upp ett inlägg lite då och då.

Jag ler på grund av dig, älskling.

Jag vet att jag är ganska så dålig på att blogga. Men det får ni stå ut med faktiskt. Vet inte vad jag ska blogga om faktiskt om jag ska vara ärlig. Kommer lägga upp inlägg om min familj något framöver. Kommer också att bjuda på lite blider av vad denna vecka har erbjudit mig. Ja, vad mer vill ni läsa om? Ni kan gärna få säga till om det är något ni vill att jag ska blogga om! Kommer att slipa lite på designen i helgen också. Ska ta tag i det nu!
Aja, hörs senare.
Är också med på dagens blogg! Vill ni vara med? Klicka här så kommer ni till inlägget.

Du sumpar dina chanser i mina ögon, vännen.

Det är inte hur du beter dig.
Det är inte va du inte gör.
Det är att du inte säger sanningen.
Utan jag får reda på den på ett annat sätt.
Sanningen är alltid bäst.
Även om den svider.

Min fina fina syster

Hej Sofia, självklart kan jag skriva mer om min familj och berätta om dom! Du får hålla utkik så kommer det komma upp framöver! :) Men kommer upp en bild på en av mina systrar här! Kram
Allt jag bryr mig om är att du ska må bra.
Jag älskar dig.

Sanningen svider


Längtar efter er.

Bild från den 16 september.
Gårdagen har jag inga ord på hur den var. Antingen var den dåligt eller bra. Men den var ingenting av det. Jag hade ont i mina jävla cp knölar på fötterna så jag kunde inte ens gå rikigt. Är så less på att jag inte kan gå i vilka skor jag vill utan att jag ska få ont i fötterna så jag inte kan fortsätta. Jag hoppas att vi inte ska ut och fota i eftermiddag för då kommmer jag inte att kunna delta eftersom jag inte kan gå i mina skor. Så då är det bara att göra uppgiften på annat sätt. Åh, så less.
Idag har vi våran konstiga lärare också så kommer sitta en lektion utan att fatta något. Åhh, sedan möte efter skolan och efter det åka till sjukhuset och hälsa på mamma. Kommer få träffa mina syskon också, åååh. Längtar efter som små krabaten.
Vi hörs senare, puss

Höst

Fick fota idag på mediekomunikationen. Wohoo, det var skoj. Dock var det väldigt kallt då jag, agnes & Natalie åkt upp i Arcturan. Det värsta jag gjort på länge då jag inte alls gillar sådana höjder. Men åstadkom ett par bra bilder iallafall. Var roligt när Alee pekade ut bilder vilka han tyckte var bra så var många av dom bilderna, bilder jag tagit. Känder riktigt roligt!
Två bilder.

Oredigerade bilder sen fredags!


Amanda ville vara en clown.
Martin ville inte visa sina hål i byxorna.
"Jevligt sur"

Ett halvår





Dålig uppdatering jag vet, men jag har faktiskt ett liv utanför datorn! Jag kommer visa lite mer bilder en vad jag gjort de senaste dagarna. Men bara inte just nu. För snart är det middag, sedan åker vi förmodligen in till stan. Vi menas jag och henke.

I fredags så firade vi ett halvår. Tiden går så fasligt fort. Men gud så lycklig jag är. Iallafall så firades det tillsammans med Amanda och Martin på bowlinghallen och sedan middag hemma hos Amanda på körfältet. Det är det de kommer komma upp bilder på senare. Men bjuder iallafall på två bilder från när jag och älsklingen fick den stora äran att dela på en fottöjl medans Amanda och Martin tjockade ut sig i soffan. Fast sedan gjorde vi en soffa av två fottöljer, haha. Aja, bilder kommer senare så får ni se min kväll. Resten av helgen har spenderats hos Henke så har inte träffat mammsen något i helgen, buhu. Men henne kommer jag träffa imorgon, jippiieee.

Länge sedan nu, eller?

Har inte skrivit på länge. Men vad har hänt de senaste dagarna? I onsdags så förstod jag tillslut liiiite mer av lektionen vi hade. Så kanske blir lite klokare på det trots allt. Men det ska man inte räkna för mycket på! I tisdagskväll som jag hos Henke, även igår. Har fått min fina iphone nu också. Så nu känner jag verkligen hur glad jag är att jag jobbade dessa veckor i sommar. För jag hade pengar till min iphone och nu ska resten sätast in på mitt sparkonto. För det är inte länge till körkort nu. Brumbruuum.
Vad händer i eftermiddag? Ja, ska nog umgås med min fina vän Jonna. Och ha svenska. Hade ju Engelska nu på morgonen, en timme kanske? Sedan har jag försökt fördriva tiden på annat sätt. Kommit på att jag har en nördig klass. I princip alla sitter och spelar...
Imorgon är det fredag och det vet ni vad det betyder, käääääärlek

Projekt och företagande

Aldrig förstått så lite på en lektion som på denna. Bara en massa ord som kommer ut ur hans mun. Jag vill faktiskt veta vad dessa ord betyder. Men att hinna med och google upp det efter varje gång funkar inte. Menmen, är bara göra så gott det går...

Tiden går så fort när man är lycklig.



Längtar redan nu så extremt mycket till fredagen. Känner på mig att den kommer att bli bäst. För det är nämligen så att jag och min älskling firar ett halv år. Tiden går så fort. Men iallafall, då ska vi fira det genom att åka och bowla och äta middag med våra fina vänner Amanda och Martin. Det kan inte bli annat än bäst! Dock ska jag klara mig igenom tre timmar Naturkunskap och tre timmar Matte innan jag får njuta av mitt sällskap. Men vem gör inte det när man har världens bästa kväll att se framemot?

Men mamma om du läser detta så behöver du inte räkna med att jag är hemma. :)

Spel, spel, spel, man bara lessnar!



Henke har alltid velat att jag ska spela något. När jag väl börjar hitta något att spela så lessnar jag på det såfort det inte går bra. Nyss hade jag ett spel att spela, nu är jag spellös igen. Åååh. Vill ha något att fördriva tid med!

Julia, Dollar och Älskling



Bjuder på en gammal bild på mig och Julia. Julia kom som sagt till mig och pratade och hade det lite mysigt ett tag. Sen kom Felix och hämtade oss och vi åkte på Dollar Store, blev bara tuggummi för min del. Nu sitter jag hos Henke som plötsligt insåg att jag kommit, höhö. Med sina svinkalla händer dessutom.. Och fötter.... Så ska väl mysa ner och försöka få honom till en normal temperatur, vilket inte är så vanligt att jag måste göra...

Vara med min kära vän nu.



Det är nu klart att mannen med mjölk heter Valter. HAHAHA.

Vaknade iallafall imorse av att min vän Julia smsade mig och frågade om jag var ledig idag, vilket jag är kom vi fram till efter många om och men igår kväll. Så hon kommer hit och gör mig sällskap under dagen. Gör inte mig ett dugg ledsen faktiskt. Men ligger kvar i sängen fortfarande och hon är typ inne i stan snart. Så upp och äta frukost nu!

Jag älskar er, tjejer.








Mina fina matvrak


























En kväll med tjejerna kan sluta med en snygg kille som heter Walter, eller stavas det Valter? Han är dessutom snäll och ger oss mjölk till våran katastrofala dipp. Som hämtades i ett blommigt glas viktigt viktigt. Slutar upp i kaos när Jonna tappat sin plupp till sin hörslur när hon ska cykla hem. Slutar med att Amandas skosnöre försöker smita. Slutar med en massa svull och idol. Massa skratt och flumm. Och oj så jag tycker om dessa tjejer.

Det bästa av allt är att vi inte alls bor långt ifrån varanda. Detta kan var göra varje kväll om vi så vill

Skolan nästa



Bjuder på en bild på mig så ni har något att kolla på medan jag är på skolan! Nu ska jag gå till Amanda och äta lunch, mummaaaaa.

Godmorgon världen



Känslan jag får av denna bild är speciell. Den får mig att tänka på allt som jag mist i mitt liv. Skuggen är för mig inte en skugga. Utan för mig kan det vara någon av mina nära och kära som visar sig.

Aja, godmorgon alla läsare. Klockan är 08.40 och jag börjar 12,30. Wohoo. Känns lite jobbigt att inte kunna sova då faktiskt. Vaknade när Henke skulle kliva upp och sedan var jag vaken. Buhu. Menmen, ligga och dra sig i sängen ett bra tag, sedan hoppa in i en dusch och fixa sig. Sen ska jag föreslå att jag och Amanda ska äta upp resterna som vi åt till middag igår till lunch sedan vandra till skolan. Vad som händer sedan är ännu oklart.

World Trade Center, tvillingtornen.



Idag är det 10 år sedan world trade center rasade. Tiden går så fort. Jag var 6 år då, nästan 7. Och kommer faktiskt ihåg denna händelse. Så tragiskt, så hemskt. Att folk har mage till att göra sånt här. När jag gick i 9an gjorde jag ett stort arbete runt denna händelse. Och jag kan tala om för er, jag förstår fan ingenting. Så många sidor, så många ord. Men ändå förstår jag inte varför dom gjorde det, vad grunden till att döda så många människor var. Jag tror min uppsats blev runt 20 sidor allt som allt. Och det var bara lite av allt jag kunnat skriva. Men är det någonting spännande ni vill läsa om så läs om denna händelse.

Mina tankar har idag gått till alla anhöriga som förlorade sina nära och kära just denna dag för 10 år sedan.

Tacos med mina fina. ♥



Händiga Hannah har satt igång och snart är det inte lika tomt uppe på väggarna längre. Hela två krokar har jag fått upp ;) Nu väntar jag på att spiken ska komma sen ska jag spika upp tavlorna också. Wohoo. Börjar verkligen känna mig som hemma här på körfältet nu när jag börjar få upp mina saker på väggarna och saker som jag trivs med.

Snart kommer Martin och Amanda hit. Då står det tacos på schemat. Älsklingen fördriver tid med att kolla på när folk spelar. Men något måste han väl göra medan jag spikar och skruvar? Vad som händer senare är fortfarande oklart. Lär väl bli Amanda och Martin mest hela kvällen. Sen kanske träffa Jonna en snabbis också. Men hon kommer till stan så sent så vi får se hur det blir med den saken eftersom Henke ska upp tidigt imorgon medan jag får ligga kvar i sängen och sova. Jag älskar måndagar ♥

Varje flickas dröm?


My heart belongs to you.



Varit ute och fotat lite med Maja och Alva. Bilder kommer dyka upp lite nu och då.

Lisa är tillbaka!



Lisa är återfunnen. :') Vaknade imorse och läser på Julias facebook att Lisa har hittats. Och gud så glad jag blev! :')

Ligger iallafall fortfarande kvar i sängen och gruvar mig lite för att kliva upp. Det bästa med helger är att man kan ligga och dra sig heeeeeela dagen om man så vill. Ah, iallafall om man inte behöver tvätta som i mitt fall. Och min mage ropar efter mat så man kanske ska försöka få i sig något sådan också. Har inget annat roligt att berätta just nu, så hörs senare.

En gång om året, och jag klagar inte.



Trots att jag trivs så bra i lägenheten på körfäletet och hemma hos min älskling så är det så fruktansvärt skönt att komma hem. Bara vara och inte känna det stora ansvaret hela tiden. Dock så måste jag tvätta min tvätt imorgon, så helt oansvarig kan jag inte vara. Sen att få träffa min familj osv. Robin är hemma i helgen också så det är lite speciellt. Men lär träffa honom lika mycket som jag brukar när jag är hemma, punkt punkt punkt. Han ska iväg och jaga och så, så lär inte se honom så mycket. Sen åker jag iväg på söndag igen då vårat riktiga schema börjar vilket betyder sovmorgon, wohooo.

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på alla fylleskallar till jägare som sitter ute i köket. Tycker synd om dom som ska upp och jaga imorgon. Jag är nykter och får ligga och sova! score. Varje år denna fredag så är det ärtsoppa nere på gammelskola och sedan samlas ett gäng här hemma hos oss och äter räk-och äggmack. Vilket slutar alltid med att alla är fulla och trötta och jag får ligga och lyssna på deras babbel och skratt. Men vet ni vad? Jag klagar faktiskt inte för det. Det är en gång om året och det är faktiskt riktigt trevligt. Så jag säger bara njut så länge det varar.

Ne nu ska jag sova så jag orkar tvätta imorgon, natti.

Snälla hjälp julia hitta Lisa



Snälla hjälp Julia hitta sin söta Sheltie tik som är 7 månader gammal. Färg sobel och vit. Hon heter Lisa och försvann från sitt hem Lördagen den 3 september och har fortfarande inte hittat hem. Hon såg senast till i Boda i tisdags. De är många som är ute och letar henne. Men det behövs flera! Så ring antingen Julia eller Maggan hennes uppfödare om ni ser till henne. Ni ska inte gå fram till henne om ni ser henne, kanske om ni har en liten hund för hon är nu rädd för folk.

Ring gärna om ni sett eller har något tips om vart hon kan befinna sig.

Maggan: 0706961855
Julia: 0730720421

Två av mina favoriter ♥


Idag är ingen vanlig dag inte



Angående förra inlägget så är det ingenting nytt som hänt. Utan det är bara saker som pågått i cirka 1 år i mitt liv. Så det är ingenting nytt. Men tack till er som bryr sig. Det  är er jag vet att jag kan lita på.

Men iallafall idag kände jag att det var väldigt meningsfullt att kliva, få hicka och gå på skolan och få 2 kakor sen sluta. Men, vad säger man? Tack för fikat Therese! Tror faktiskt inte att jag kunde få en bättre mentor om jag ska vara ärlig. Har packat ner allting som ska med i helgen. Eller ah, jag tror iallafall att jag har det. Ska passa på att tvätta nu när jag är hemma också. Så mycket skönare att kunna göra det när man vill, hur länge man vill utan att någon klagar. Eller ah, mamma brukar klaga på hur jag tvättar ibland men so what? Jag bryr mig inte ;) Jag tvättar iallafall mina egna kläder! hihi.

Ska snart ner på stan och kolla om jag hittar färgpatroner till skrivaren, sedan hem till lägenheten och hämta väskan och gå till Annvors jobb och vänta på att hon slutar. Sen blir det middag. Och vet nu vad? Jag tänker hylla henne idag! För idag är ingen vanlig dag utan idag är henne fördelsedag, hurra hurra hurra. Grattis!


Min hjälte, mitt hopp, mitt mod



Spellistan "mysig musik" spelas ut högtalarna. Känslan jag får när jag kollar ut i det svarta mörker. Vintern är påväg och det blir mörkare för var dag. Känslan av att sitta ensam, tyst, tomt och framförallt stort. Låter musiken bara få flöda på. Släppa alla tankar. Försöka minnas allt från att man var liten. Från då allt var perfekt. Då man trodde att ingenting kunde förstöras. Släppa allt man har på sina axlar. Känslan då man inte längre vill skrika av panik. Den släpper. Jag behöver dig. Jag behöver så många för att må bra. Jag hatar ensamhet. Men ibland är det så jävla skönt. Att kunna släppa en tår, utan att någon ska försöka förstå. Att lägga sig på golvet, och låtsas att man ser himlen. Utan att någon ska försöka förstå. Det är så många nätter som jag saknar. Så många nätter som jag önskar aldrig skulle ta slut. Så många stunder som jag saknar. Som jag aldrig kommer få uppleva igen. Som bara fanns en gång i tiden. Som inte längre finns. Men jag är också så glad att jag kommer uppleva nya saker. Som jag önskar att jag kunde uppleva med vissa personer. Men det är bara fortsätta le och dölja min sorg. Min sorg som aldrig kommer löna sig att visa. Hur mycket jag än vill. Allt släpper. Jag vill inte tänka på det.

Jag vill se framåt. Ibland är det svårt, men det finns en person i mitt liv som får mig att se positivt på mitt liv. Som försöker att ge mig allt jag önskar mig. Som alltid finns för mig när det är svårt. Som finns när jag bara vill säga hej. Det är min mamma. Hon är den enda i hela världen som jag vet inte skulle lämna mig. Som jag vet skulle stanna. Som jag vet skulle kunna ta sitt liv för att rädda mig. Som jag vet skulle kunna mörda och sitta inne för mig. Det är hon som kan ta mig i sin famn och berätta historier. Som kan få mig att känna mig liten igen, men ändå så stor. När jag skriver det här mamma så gråter jag. För jag är glad att jag har en mamma som dig. Som ställer upp i alla lägen. Även om jag vet att jag ibland kan vara självisk, idiotisk och dum. Så ska du veta att jag älskar dig.

Tillsammans du & jag ska vi ta oss igenom allt.


Skitsamma läs om ni vill



Vad har hänt de senaste dagarna? Jo, har hängt med Amanda, Henke och Martin. Både igår och idag. Dock var inte Henke med idag. Vad har vi gjort? Jo, kollat på tv, film, svullat osv.

Vad har hänt på skolan? Inte så mycket. Slutar mest tidigt varje dag. Gör roliga uppgifter och utmanar ettorna. Vi ska vinna vi ska ta dom osv. Kan visa en uppgift jag och Natalie gjorde. Skulle designa en väska och skapa en affisch. Kunde tydligen inte visa den för jag har lagt dom på ett ställe som jag tydligen inte kommer åt hemma. Aja.

Imorgon följer jag med Henke till hans farmor och farfar och äter middag. Ska bli mysigt då jag träffat dom förut. Sen stannar jag där tills på fredag då jag hoppas på hämtning av mig bror. Är ju som ledig på fredag, hihi. Sovmoooorgon! Är ganska gött att sluta vid 11.00 imorgon, om inte tidigare och inte börja fören 12.30 på Måndag. Snacka om chill.

Sämsta inlägger på länge tror jag. Men får tacka er som läser. Designen är på G att bli bättre. Men det tar sin lilla tid när man prioriterar sina vänner, pojkvän och familj före.

Äsch, lika bra att sluta skriva nu innan ni somnar. Hejjs!

Min fina vän



Skulle egentligen sova hos Emma inatt. Men blev inte så då Simon oväntat kom hem och tog min sovplats. Höhö. Blir nya tag i veckan då Simon ska förtsätta jaga. Han tog bara en dag ledigt eller nått, haha. Iallafall så ska jag sova nu så jag orkar upp imorgon. Även om min rygg inte gillar mig ikväll. Men vad ska man göra annat än att bita ihop och se glad ut?

Äsch, natti natti och sussa gott

Inte alls sugen på att åka detta fordon just nu.


Jag älskar dig över allt annat.



Min fina.
Min vackra.
Min underbara.
Världens bästa pojke.


(Tryck F5 om du inte ser uppdateringarna)


Skitväder är vad det är



Sitter hemma i en tom och tyst lägenhet. Blir lite mer deprimerad när jag inte kan lyssna på mina favoritlåtar då dom inte längre finns på spotify. Dom finns, men inte för sådana som mig som är för snål att betala något. Aja, livet leker eller nått. Har gjort den konstigaste uppgiften jag någonsin fått på skolan. En uppgift att försämra miljön och inte förbättrar. Aja, den blev coolast iallafall.

Min mage ropar efter mat men vet inte vad jag bjuder på. Pyttipanna är vad som ligger i min frys. Men det är jag inte sugen på. Så jag tror det blir en äggmiddag för min del. Ska även hoppa i badet och spa lite med mig själv. För ikväll åker jag till min kära vän Emma som jag inte träffat på år och dar. Sover där inatt eftersom hon slutar jobba så sent så hinner inte träffa henne annars.

Nu ropar magen och sen badet!

Min vecka i bilder



Räddade Niklas och Fredrik från källaren.


Vi försökte ta oss in i frysen för att hämta glass.


Vi satt i diket och vänta på bussen.




Jag älskar dig.


Medans Fredrik var och tränade lagade jag och Bea efterrätt och middag.


Mums.


Bea tyckte det var gott.


Fredrik också. Tror jag?




Efter middagen blev det mys i sängen.


Sötnosar


Pusssss


Sist men inte minst.

Alla bilder tagna med inte allt för bra mobilkamera så ni får stå ut med kvaltien. Men detta var ungefär det jag gjorde förra veckan. I helgen har också tagits någon bild, lägger in bilderna här när jag har dom på datorn.

Blandat



Vet inte om jag har så mycket roligt att berätta. Lägger snart upp bilder på mina senaste dagar. För något annat har jag inte att berätta. Min helg har varit mysig, oroväckande. Varit både glad och ledsen osv. Så den har varit lite blandad. Henke har varit här som tur är. Vi åker senare till honom. Äh, ses med lite bilder sen.

Det finns ingen som du.



Du är den starkaste jag vet.
Jag älskar dig mamma.

.

Nu kommer min blogg bara kaos ett tag. Men stå ut.

Bläääääääääääääää



Ingen bra dag idag. Inte alls på bra humör. Så hörs när jag är glad igen.

-



Jag vill.

RSS 2.0