Jag lever

Jag tänkte bara upplysa er om att jag lever, har haft en bra jul osv. Jag har faktiskt inte varit inne på datorn särskilt mycket nu på livet och har därför inte uppdaterat. Men det är såhär att jag jobbade hela första veckan av lovet. Från morgon till kväll, och när jag kom hem var jag så trött att jag bara ville sova. För att jobba på ICA veckan innan jul är ett kaos. Mycket folk, mycket att göra och ett evigt stress. Men vi tog oss igenom det och nu är julen över.

När vi pratar om julen kan jag upplysa om att jag hade en mysig jul i gällö med min fina familj. Med god mat, bebis spyor, skratt, tomte osv. Stannade också kvar hos farmor och farfar och sov över där. Så i söndags så åkte vi till marsätt och myste med mina små troll (mina kusiner). Och det tredje trollet kommer till världen förhoppningsvis inom en månad, mysigt.

Dagmar kom också på besök och höll mig vaken i söndags natt. Skulle upp klockan 6 i måndags för att ta bussen till min älskling. Men jag tog mig upp och hade en jättemysig dag. Henke, Jonna och Marcus överraskade mig. Bästa julklappen <3 för de var såhär att Henke sa att bara vi två skulle ta oss en skotertur och grilla korv osv. Men när vi väl tog oss iväg efter många om och men så dyker jonna och Marcus upp. En väldigt bra dag!

Var också in på mellandagarean igår och shoppade upp så mycket som 995 kr om jag inte minns fel. Men de va så värt de. Hittade också min drömtröja,ä för 120 kr. Ååh, den är så fin! Åkte också iväg på middag hos henkes farmor och farfar. Med två varmrätter (ena var förrätt men de va inte riktigt någon som fattade de) och en efterrätt var man galet mätt.

Nu sitter jag hos älsklingen och spelar wordfeud mot honom. Har slagit honom 2 gånger redan, Wohooo. Vet dock inte hur det går nu... Imorgon åker vi hem till mamma och firar jul. Ska jobba på nyår och ha de roligt men de bästa på kvällen.

Bilder osv kommer upp när jag använder datorn!


Ge mig styrka.

Allting går emot mig och gör det jobbigare än vad det egentligen behöver vara. Jag är trött, utmattad och min kropp säger ifrån. Mitt knä gör ont, min rygg gör ont, min handled gör ont.

Jag vill stå på scenen igen och göra ett bra jobb, må bra och känna att jag lever.

Jag älskar dig ♥

Bästavän.

Vinn en Goodiebag

Är extremt trött efter en hel dags jobbande. Tog emot att kliva upp då jag frös, Henke låg kvar i sängen och jag var trött. Men tog mig upp och till jobbet. Mådde lite småilla i början av dagen men det gick över. Men har fruktansvärt ont i ryggen nu så ligger i sängen och väntar på mat. Usch.. Så ikväll blir det sängen.. Någon som har filmtips? 

Tänkte också tips om en tävling som mina kära vän Moa har. Du kan alltså vinna en goodiebag som innehåller:
1 presentkort på Carlings värt 100 kronor.
1 Honeydew Honeydrops jul-ljus.
1 eyeliner från HM.
2 cream eyeshadows i färgerna lila och rosa.
1 mascara.
Vem vill inte de liksom? Gå in här och tävla.

Jag älskar dig ♥

.
......... ... ...
Idag är det så att jag firar 9 underbara månader med min älskling. Eller ska man säga prins? För det är precis vad det är. Min prins, min drömprins. Det finns inte många som kan få mig så glad av att bara visa sig som han kan göra. Jag är alltid glad när jag är med dig. Om jag inte är de, så lyckas du alltid göra mig glad.

Det finns så många sätt man kan visa att man älskar något. Och ditt sätt är att le mot mig med dina klarblå ögon och säga "hej". Det har du alltid gjort, och den dagen du slutar med det så är det något som är fel. För jag ser lyckan i dina ögon. Och jag hoppas att du kan se lyckan i mina ögon. Genom mitt leende.

Jag tar dagarna som dom kommer med dig vid min sida. Vi skrattar, ler och är lyckliga tillsammans. Och så länge vi gör det, kommer jag aldrig släppa din hand. Jag vill gå vid din sida nu, och en lång tid framöver. Att säga föralltid är svårt att veta vid våran ålder. Men som vi sa för någon dag sedan. Det är inte omöjligt, fullt med folk runt omkring oss blev tillsammans i våran ålder och åldras nu ihop. Om dom kan, så kan vi. Eller hur älskling?

 


Vinterns första skotertur.


Gosedjur är den enda sanna vännen.

Lämnar en aldrig, lyssnar och berättar inte för någon annan. 

Ni gör mig så oerhört glad.


Vad mer kan man begära?

Min helg var bäst.
Min dag kommer vara mysigast.
Jag kommer att kunna leva på det länge.
Och jag får leva med min hissnyckel ♥

Att vissa ska vara svagare.

Börjar morgonen med ett leende på läpparna. Vaknar upp bredvid min älskling, det är fredag och jag ska till Agnes. Dock är det är synd att vissa personer ska dra ner en lite mer varje för varje dag. Men det är dom som är de svaga. 

Får se hur mycket uppdatering det är i helgen eftersom jag åker till Agnes och ska åka skidor osv. Bilder kommer däremot att komma upp senare efter helgen om inte annat!

December i bilder.


Ibland är det hjälten som gör brottet.


Gör de.

Vore enklare att förstå om man prata.

Lovely

Tycker att dessa bilder beskriver min kväll ganska så bra. Så just nu ligger jag och Henke och mummsar i oss en massa knäck och bara njuter av livet. Hade det kunnat bli bättre? Nja, tror faktiskt inte de. Har underbara vänner, ska få åka skidor i helgen, en underbar familj, vissa julklappar är inhandlade, och jag har en underbar pojkvän. Kunde inte vart bättre. 

Ibland älskar jag livet. ♥

Ingen är som dig, du är speciell.

Jag är så glad att jag har funnit dig.
Jag vet att du kommer vara en vän för livet.
För när man skrattar åt dig utan att ens se dig.
Då är livet bra.

Jag älskar dig tjejen!

Gilla JB Östersund på Facebook!

Gå in och gilla det hjälper mig och min klass att vinna en tävling! Dela också om du vill bidra lite extra! http://www.facebook.com/pages/JB-%C3%96stersund/199492720116510
Tack ni som gjorde de. Räckte dock inte hela vägen.. :/

Sket i allt för min vän.

Ikväll sket jag i allt som hette skolan. Allt som hette idioter. Allt som hette familj och vänner. Det enda jag koncenterade mig på var Marcus. En kär gammal vän som jag saknat att bara umgås och prata. Och det var precis vad vi gjort ikväll. Satte oss i bilen och körde till hans stuga. Stannade till på Sibylla och han bjöd på mat, tack vännen! Satt och dunkade musik och pratade av oss det mesta. Precis vad jag behövde efter min dag kan jag lova. Ilska och skratt är en bra kombination på en dag. Iallafall ibland.
Glöm inte att jag älskar dig, bästavän.

Sanningen.

I tried, but you did not try enough.

RSS 2.0