Som jag saknar att umgås med dig.



Idag har jag konstaterat att -
* Godis är gott när man får det från läraren.
* Att jag suger på miljötjosan.
* Att jag får ångest när jag köper något, tom kollegeblock och almanacka till skolan.
* Att glass är alltid godast med min bästavän på en brygga.
* Att jag saknar att umgås och prata med Bea.
* Katter kan skrämma en när dom prasslar i gräset.
* Att man skriker när bilar "puffar" till.
* Att jag alltid får skratta med Bea.
* Sist men inte minst, jag älskar dig tjejen.

Ni förstår kanske vad jag har gjort idag? Varit med den bästa, vilket jag kommer att vara mycket mycket oftare nu. Gud som jag saknar det. Få gråta, skratta och bara ha almänt kul. Måste också berätta att jag har fått jättedåligt schema. Från onsdagarna kan jag hoppa av och skita i den. Endast jobbiga ämnen. Svenska, Engelska, Matte B osv. Men förhoppningsvis får jag det lite chillare nästa år då jag förhoppningsvis har läst klart Matte B och vi inte läser någon Naturkunskap. Då hoppas jag på samma schema som denna termin, för det betyder LEDIG HELA FREDAGEN!

Nu ska jag sööööva, love


Livet är underbart, när man får sova ifred



Första skoldagen avklarad, gud så jobbigt. Gick dit, fick lite papper lekte lite och gick hem. Wihoo, en 45 minuters skoldag. Inte illa. Men om jag ska vara ärlig hade jag faktiskt velat gått lite längre. Just för att jag saknat min klass så mycket. Kikade också in dom nya ettorna. Tycker lite synd om dom faktiskt. Kommer inte ihåg att vi blev utstirrade av alla tvåor, men det blir dom. höhöhöhö.

Det som däremot är lite jobbigare är att jag vaknade halv 7 imorse och kunde inte somna om. När jag väl var påväg att somna om igen vaknar jag av att det är två stycken som står ute och bråkar på våran gård. En gubbe och någon ungdom. Ja, denna unga kille drog dit polisen två gånger på samma dag för ett litet tag sen. Så han är inte så uppskattad av mina grannar. Inte heller längre av mig när han väckte mig, höhö.

Tänkte också tala om att jag helt plötsligt fått tag på en iphone. Dock inte här i Östersund, men posten är min kärlek just nu. Väntar bara på svar från honom så vi ska bestämma närmare hur vi ska göra.

Livet är bra, när man mår bra.



Igår när jag och mamma satt i bilen påväg till körfältet så insåg jag hur fort det går. Alla börjar ta körkort, alla har redan körkort. Men tänkte inte på den lilla detaljen att det faktiskt är jag som sitter där bakom ratten. Att det är jag som håller på att ta körkort. En skrämmande tanke faktiskt. Har också insett att det faktiskt är höst när löven börjar se ut som på bilden...

Men, det jag tänkte blogga om var min mysiga kväll igår i Jonnas lägenhet. Efter en låååååång tid ifrån varandra var det mycket som skulle diskuteras, pratas om och bara få skratta. Varma mackor, popcorn och hur många lingon finns det i världen bjöds det även på. Snart ska jag dit igen, för våffellunch. Höra om Amanda överlevde sin första skoldag osv. Sedan vidare ner på stan för ett möte med min fina vän, Bea. Bio stod på schemat men vet inte hur det blir med den saken då filmen inte visas. Jävlaskithelvete. Och sen toppen över I:et så kommer min älskling och sover här inatt.

Hör gärna av er



Om det är någon som vet om en billig iphone så kan ni gärna få höra av er till mig!


Sitter just nu i sängen, som jag gjort hela morgonen typ. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag ta och packa ner det sista inför flytten. För snart bor jag på körfältet igen, gött. Har inte så mycket mer spännande att berätta för er så ja. Vi hörs senare eller någon annan dag helt enkelt. :)

Så är det att bo borta



Sådär ser mitt rum ut för tillfället, inte det finaste kanske. Men det är nämligen så att imorgon flyttar jag in till stan igen. Har i princip bara packat upp min väska från blekinge och nu håller de sista kläderna på att tvättas sedan packas allt ner igen. Sitter och skriver en inköpslista på vad det är som ska köpas imorgon också. Vuxenpoäng till mig.

* De kommande dagarna så väntas en flytt till körfältet igen.
* Bli granne med min vackra Amanda.
* Få träffa min vackra Amanda.
* Våffellunch med mina fina flickor, Jonna & Amanda.
* Bio med älskade Bea.
* Min fina pojke kommer till mig.
* Skolan börjar.

Jag tycker mina kommande dagar låter helt underbara faktiskt.

Inte nu.



Tänkte tala om att jag har myst med min pojkvän. Blivit förkyld så nu går jag med huvudvärk och snorar. Skitliv. Inte nu till skolan börjar! Går också och väntar på svar på en iphone jag mejlat på. Håller tummarna. Mer vettigt har jag inte att skriva. Orkar inte när jag inte mår bra.

home sweet home



Jag fick en anonym kommentar om vem det var jag saknade. För det första, nämner jag inget namn så lär jag inte göra det på bloggen. För det andra så säger jag det inte till någon som kommenterar anonymt. Bara så ni vet liksom :)

Tänkte bara säga att jag är hemma, lever, och myser satan med min älskling

En dag kvar !!!



Godmorgon kära läsare

Gårdagen bjöd på äppelkaka, trevligt sällskap och bjesseblåbär. Och det är ingenting jag bara säger utan dom var verkligen enorma. Har aldrig i hela mitt liv sett så stora blåbär. Bilder bjuder jag på när jag kommer hem sen. För de flesta är på mobilen då jag inte orkar dra med min systemkamera överallt.

Idag är det min sista dag här nere i Blekinge. Ska bli så skönt att komma hem imorgon. Få träffa min älskling och min familj igen. Få sova i en riktig säng och bara kunna vara. För idag är det fullt upp hela dagen. Ska ta och försöka packa ner allting nu. (Önska mig lycka till!) Efter det så ska nog jag och momma till brunnen och bada så jag iallafall gjort det en gång under tiden jag varit här. Efter det så ska jag träffa min älskade kusin en sista gång innan min hemfärd. Blir också en tidig kväll då jag ska upp vid 5 tiden imorgon. Ska se till att ha en film att kolla på. Annars kommer jag aldrig somna.. Aja, vi hörs något senare!

Jag tänker på dig, mest varje dag.



Du dyker upp någon gång då och då.
Jag undrar om du saknar mig.
Om du ens tänker på mig.
Ibland undrar jag om du ens kommer ihåg mig.
När vi stöterpå varandra har du aldrig tid att prata.
Jag önskar att det ibland var, du & jag.
Som det var förut.

Jag saknar dig, min vän.

Let´s go



Täntke bara säga det att det är roligt att så många nya läsare har tittat in! Hoppas ni njuter och stannar kvar.

Idag är också sista dagen som jag kan njuta av att göra ingenting här nere. Men att göra ingenting finns det inte heller tid till. Ska snart åka till LasseNasse och Anna-Greta och fika. Anledningen till varför vi säger LasseNasse är för att min lillebror inte kunde säga Lasse när han var liten och sa istället Nasse, hihi.

Nu ska vi åka, hejhopp!

Iphone vs ipod



Nu när jag har jobbat i sommar så är det bara en sak jag har tänkt att köpa. Som har funnits i åtanke hela tiden. Och det är någon av dessa tre. En iphone 3g, iphone 4, eller en ipod 4g. Men jag kan verkligen inte bestämma mig vad det är jag vill ha mest. Så nu frågar jag er. Vad tror ni är mest värt?

Varför?



Jag vill veta vad jag ska göra.
Alla säger, en sak.
Men jag säger, ingenting.
Det är så många frågor jag vill ha svar på.


Men en sak vet jag, jag älskar min pojkvän mer för varje dag som går.

Om det ändå gick



Jag önskar att jag kunde förstå vissa människor.

Att man aldrig lär sig



Detta med att packa ska vara så jävla svårt. Låg saker överallt i rummet så bestämde mig för att packa ihop allting och lägga det i väskan. Inser att det faktiskt kommer att bli väldigt trångt i den väskan när jag ska åka hem... Men what to do? Pressade ner allt och inser att jag kan göra väskan större, godegud. Men sen blir det lite mer kris igen när jag inser att jag sitter med det största plagget som är med, på mig. Min Onepiece. Men än sålänge så behöver jag inte sitta på väskan för att stänga den så pressa i mer går allt! Haha, tycker nästan synd om mig själv att jag aldrig lär mig att packa rätt. Har använt inte ens halva väskan på tiden jag varit här så hur stor är chansen att jag använder andra halvan tills på onsdag? Njaa, inte speciell stor. Jaja, inte mycket att göra nu !

Lägg dig ner och ta det lugnt, man hinner



Jag längtar hem. Jag åker iväg för att slappna av. Som många andra också gör. Man tänker alltid det "gud vad skönt det ska bli att komma iväg och slappna av" Gör man det när man är borta? Nej. Iallafall inte jag. Jag saknar min säng. Saknar att bara kunna sitta och göra ingenting. Det som jag hade planerat att göra här?! Jag kan inte slappna av. Det enda stället som jag verkligen slappnar av på är i älsklingens famn. Den famnen finns inte här. Jag saknar tryggheten. Även om jag saknar dessa människor här nere när jag är hemma så är det ändå i östersund som är mitt hem. Jag saknar det ännu mer när jag är borta.

Imorgon är det 4 dagar innan jag är hemma igen. 5 dagar innan jag får min lön som jag redan bränt upp. 8 dagar innan jag flyttar in till stan igen. 10 dagar innan skolan börjar. Men det jag längtar efter mest, är att få komma hem och pussa på Henke. Bara kunna ligga ner och ta det lugnt. Här nere finns inte det lugnet. Man ska hinna med så mycket under så kort tid och ändå hinns inte allting med. Varje dag är det någonting som ska göras, planeras och uppfyllas. Det är inte det där att kunna ligga kvar i sängen och dra sig till mitt på dagen.

Borta bra men hemma bäst.

Tomt

Ger upp för ikväll och fortsätter imorgon. Åååh.

Skitliv!

Just nu är jag förbannad för jag återställde hela skiten, så nu är det bara börja om från början och koda om allt. Jippiee........

Bli medlem och tjäna pengar på att använda internet!

plusikassan.se


Klicka på bilden!

Tror jag hittade världens smartaste greje nyss! Man kan tydligen tjäna pengar på att bara vara inloggad på internet. Man kan tydligen tjäna pengar på att köpa saker. Bara av att registrera sig på hemsidan får du 45 kr. Mer lättförtjänasta pengar kan man väl inte få? Det enda du behöver göra är att registrera dig på Plus I Kassan. Man hör ju bara på namnet hur mumsigt det låter ;) Sen kan man tjäna pengar på att blogga, bli medlem på olika sidor osv osv. Klicka på bilden ovanför så kommer du direkt dit.

En rubrik eller nått



Är så glad över att jag inte längre har mitt fläckiga fula hår. Nu menar har jag ett snyggt hår som skiftar i chokladbrun och rött. Roligt med lite förändring, framförallt när det är snyggt och jag är nöjd. Har inget mer roligt att skriva utan ska kolla på någon revy sak på ettan. Får se hur det är. Igen slår dag otto.

Jag ler, för jag är lycklig.



Svaret på din fråga Sara är, min kamera heter Nikon D3000. :)

Nu till något mer oviktigt. Middag igår med norskarna slutade med illamående efter två efterätter. Inte alla som får det så lyxigt inte. Men när man är här så är det så. Blir bortskämd till tusen. Nu ligger jag i paltkoma igen efter en shoppingrunda och lunch. Fick med mig ett par byxor som jag letat efter hur länge som helst, en shorta, ett halsband och lite småplock. Lovely. Ikväll blir det pizza, mums. Sedan tjocka med chips till någon revysak på tven. Myspys.

Saknar dig, älskling.

Tidsfördriv

SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Har redan ett

4. När hade du sex senast? Öh.. Ska man hålla koll på de?
5. Har du kört oskyddat nån gång? jaa
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Kanske
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej

10. Haft sex på fyllan? Jaa
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nej
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Varje dag.

13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Tror inte de

14. Somnat gråtande pga kärleken? Jaa
15. Varit på en blind date? Nej
16. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Nu är mitt längsta

17. Har du någonsin varit kär? Är det nu
18. Har någon du varit tillsammans med någon som ljugit för dig? Ja.


KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? helt klart
2. Är du ofta med dina vänner? jaa

3. Vad brukar ni hitta på? olika

4. Bästa minnet med nån vän? De flesta.
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? Bea.

7. Har du hatat din bästa vän? Nej
8. Litar du på din bästa vän? Ja.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Kanske

11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja.

12. Vart bor din bästa vän? 8 km ifrån mig.

13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Bara sanning

14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Endast nödvändigt

15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Ja.
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej.
17. Vilken kompis var du senast med? Öh?

18. Har du många kompisar i din klass? ja

19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Olika

20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Bea och Emma


SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Älskling <3
2. Sov med dig i samma säng? Älskling

3. Du delade ett riktigt skratt med? Nellie

4. Du gick på bio med? Minns inte :s

5. Du höll i handen? Älskling

6. Du gick på stan med? Ullared? Nellie isf.

7. Delade en pizza med dig? Ska man ha koll på sånt?!

8. Du ringde? mamma
9. Skickade ett sms till dig? Älskling
10. Du kramade? Kari och Kåre

11. Gjorde dig lite besviken? Hemlis
12. Gjorde dig mycket besviken? Hemlie
13. Du skrev med på msn? Älskling

14. Du snackade skit om? öh?
15. Du åkte bil med? Moffa

16. Gav dig en komplimang? Kari

17. Du kollade på film med?Mig själv

18. Du åt med på resturang? Älskling, andre och axel?

19. Betalade något åt dig? ?

20. Grät inför dig? vet inte

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? nej
2. Om inte vem bor du mest hos? mamma
3. Har du eget rum? jaa
4. Egen dator? ja
5. Egen tv? ja

6. DVD? nej
7. Boxer? ja
8. Internet? ja
9. Vilka färger går i ditt rum? svart och sen vit

10. Har du stror golvyta? ja
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? knappt

12. Är köket stort? ja
13. Ismaskin? ja
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? ja

16. Fler än ett badrum? ja
17. Badkar eller dusch? båda
18. Tvättstuga? ja
19. Balkong? ja
20. Bra grannar? ja

 

DIVERSE

1. Favoritfärg? olika

2. Mobiltelefon? Sony Ericsson

3. Skola och program? johnbauer, IT-media..

4. Oskuld? nee
5. Senaste filmen du såg? Harry Potter

6. Senaste låten du lyssnade på? minns inte

7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? Vad spelar de för roll :) <3

9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? många

10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? många

11. Vad åt du till middag igår? fiskgratäng
12. Har du duschat idag? inte än

13. Vad var det senaste du sa till din mamma? hejdå?

14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? hejdå?

15. Har du skolkat någongång? ja?
16. Är du en svartsjuk person? ibland
17. Går vänner före en partner? ja

18. Kommer du bra överens med din familj? ja

19. Vad ska du äta till middag ikväll? redan skrivit
20. Har du några syskon? ja


Kommer aldrig förstå



Vill inte vara den längre.

5 månder ♥



Jag och henke firade igår 5 månader tillsammans så vi bjuder på bilden.
Jag älskar dig, hjärtat.

Tyvärr firades den på olika håll, jag på ullared och han hemma i östersund. Menmen, jag får pussa på honom när jag kommer hem igen. Visar er vad jag köpt när jag kommer hem. För litar inte på min dator längre då den bara laddar vid vissa stunder. Så blir att lämna in den såfort skolan börjar, gött? Nej.

Idag ska vi iallafall väg och kolla på något teater vid momma och moffas gamla hus. Som jag saknar det. Det ska bli riktigt trevligt. Sedan efter det så åker vi och firar min kusin Emma som fyllde 19 i måndags. Grattis på henne! :)

Lever efter resan



Är så söt i keps. Ville bara meddela att jag är i blekinge nu, lever och ska äta middag. Sen ikväll blir det till min älskade kusin och mysa i våra onepiece och bara surra en massa skit. Låter underbart i mina öron iallafall!

Varför gråta när man kan le?



Nu är allt som det ska, klockan ställt på 04.45, nervositeten i magen och väskan packad. Imorgon sitter jag äntligen på flyget till älskade blekinge. Min älskade kusin och älskade momma & moffa. Kommer att ta en massa bilder där. Tänkte ta mig en riktig fotodag där någon dag. Känner att jag fotat alldeles för lite i sommar. Men har ändå varit bättre på att tagit med mig den och faktiskt fotat när jag gör någonting. Menmen. Allt till kameran är med så en fotorunda ska allt göras! Så jag hoppas på fint väder alla dagar. (Är inte för mycket att iallafall hoppas!)

Nu ska jag lugna nerverna med Andra Avenyn och sen sova.

See yaah in the morning.

Vi bjuur





Slänger upp två extremt söta bilder sedan helgen. Kanske bjuder på några fler vid ett senare tillfälle. Men tänkte uppdatera er lite innan jag startar med min packning. För imorgon så sitter jag på flyget påväg ner till blekinge. Som jag längtat vill jag lova. Har också haft en underbar helg med trevligt folk. Så ska inte klaga på min sista helg i Östersund innan min resa. Nu inväntas bara nästa födelsedagsfirande.

Hade något tevligt jag skulle tala om för er men nu har jag helt enkelt glömt bort det. Tänkte försöka uppdatera någonting mer innan jag packar ner datorn.

Grattis Älskling.



Idag är det ingen vanlig dag utan idag är det älsklingens födelsedag, hurra hurra hurra.

Förvänta er ingen bra uppdatering från min sida de kommande dagarna. För det kommer att bli en massa firande i helgen, sedan ska jag packa och 06.50 på mådag sitter jag på ett flyg påväg ner till blekinge. När jag är där kommer jag inte att bänka mig vid datorn då jag sällan träffar dom.

Men kan tala om att har haft en mysig dag hittils och älskling verkar blivit glad över sin present som då var en gitarr. :')

När jag tar fart och flyger



Efter en dag på stan var jag en klänning rikare, och även 500kr rikare. Känns faktiskt som jag gjort ett kap idag. Känns gött. Tog med mig Nicke in till stan och shoppade en massa kläder till honom och som jag skrev tidigare träffade jag Martin. Det var mycket trevligt måste jag påstå och hoppas att det inte tar lika lång tid innan jag vi träffas igen. Fast det gör det ju inte för vi ses i helgen, mummaaaa. Har salgit in älsklingens paket nu , tror han blivit två år igen. Menmen, så är det att fylla år. Är man nyfiken så är man. Det kan man väl inte göra så mycket åt, eller?

Tar tag i saker, när jag vill.



Idag gjorde jag det jag skulle göra, städa. Så nu är en sak från listan avprickad iallafall. Sedan blev det Jungle Goerge maraton med Nicke. Sedan brummade vi bil till Hammerdal och åt middag. Helt okej dag. Imorgon åker jag int till stan och träffar en vän jag inte träffat på länge. Martin Rudsby. Inte illa. Så förvänta ingen uppdatering fören imorgon kväll.

Ibland önskar jag att jag visste vad jag skulle säga.

När du frågar vill jag ha ett svar.

Jag är för lat för att kunna ta tag i allt.



Detta med att städa är nog inte riktigt min grej tror jag. Istället för att städa har jag skjutit upp det mer och mer för varje minut som går. Nu sitter jag här och rummer ser lika dant ut som det gjorde i morse. Ovanligt att det blir så? Nej. Men imorgon ska jag banne mig ta tag i det hela. Både få ordning på mina kläder och städa upp på mitt rum. För sen kommer jag knappt vara hemma igen innan jag åker till blekinge. 

Tisdag: In till stan, umgås med folk och köpa present.
Onsdag: Sova hos älsklingen.
Torsdag: Fira älsklingen.
Fredag eller Lördag fira älsklingen igen.
Söndag:Packa

Och sedan åker jag. Peppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nöjd nu?



Kära Bea, jag hade skrivit ett långt inlägg till dig som försvann. Så orkar inte skriva om. Skriver det senare. yaaao.

Mindre och mindre, större och större




Kära Bea!  hihi, nöjd nu?

Nuu har mina söta pojkar åkt hem. Vilket känns väldigt tragiskt om jag ska vara ärlig. Känns redan tomt utan dom, buhu. Men hoppas på att snart få träffa dom igen. Men ikväll beställs biljetterna till Blekinge så denna vecka ska jag hinne med mycket. Ska åka till pappa och hälsa på. För jag har nämnligen fått ännu en lillasyster, Aimeé. Ska hinna köpa en present till älsklingen som fyller år på torsdag, fira honom på fredag, packa, tvätta, städa osv. Känns som det kommer bli en späckad vecka. Kanske ska börja med att plocka undan efter helgens bravader? Ja, snart iallafall. :')

Hittade mitt inlägg! Så slapp skriva om allt.

Kunde inte fått det bättre.


Där ser ni några av mina fina bett.










Detta är vad vi har roat oss med i två dagar nu. Fiskat, spelat wii, ätit god mat och bara chillat. Tror faktiskt inte att det kunde ha blivit en bättre helg om jag ska vara ärlig. Måste också berätta att jag ägde ut alla på Dance Moves idag. Lät dom bara tro att dom kunde igår, höhö. Dock sitter dom nu och spelar Guitar Hero och där äger dom ut mig branog... Men efter mycket skratt, skrik, frustrationer, flygande dosor, chips, dricka och allt som behövs måste jag påstå att jag älskar dessa människor. Deras sällskap får mig att må bra.

Imorgon beställer jag mina älskade biljetter till mitt älskade ställe.

PS. Jag kommer ha GRYM träningsvärk imorgon. Känner redan i armarna hur trött jag är. höhö

Essve i mitt hjärta











Jag vet inte någon som har så fina ögon som min syster.














Mer bilder finns på facebook.

Outhärdigt


Som bilden visar så kanske ni förstår vad jag gör just nu. Dance Moves på Wii. Henke, André och Robin är det som gör mig sällskap denna helg. Låter helt okej i mina öron. Hade det jätte bra i stugan, badade och solade för det mesta. Men, jag ångrar nu att jag badat. Har fått över 50 vattenloppsbett. Vilket resulterar till ständigt kliande. Vissa bett är liks stora som en femkrona om inte större. Vissa lite mindre. Resluterade också till lite sömn inatt. Låg och hade panik och kliade över hela kroppen. Bättre och mer uppmuntande var det när Henke brister ut "VAFAAAAAAN?!" när jag vänder mig om och han ser min bakarm och min rygg. Nog om det. Nu har jag inte så mycket mer att berätta utan ni ska få se en hel del bilder när dom kommer in på datorn. Tror cirka 300 bilder har tagits sen i onsdags.

Tar med mig min älskling till mitt favoritställe.



Skjuter alltid upp allt tills sista minut. Legat i solen hela dagen, sedan soffan på altanen och kollat på Andra Avenyn. Men vet ni vad jag egentligen borde göra? Jo, städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Men det blir nog den vanliga städningen tror jag eftersom jag skjutit upp allting. Kläderna slängs in i garderoben och plockas ihop om någon vecka. Typ. Nej, men ska iallafall ta och packa om min väska och ta bort det värsta. För imorgon tar jag med mig älsklingen och åker till Ede. Mitt älskade Ede. Maja följer också med och Nova skulle vara där. Detta kan bli en riktig mysdag! Kameran följer med så bilder kommer att dyka upp.

Hörs på fredag!

Oviktigt



Suttit i solen hela dagen. Har inget vettigt att skriva. Ni ska få höra om hela min yra och se lite bilder när jag får tid. Men vet inte när det är. Ändrat lite i designen. Tryck F5 om du inte ser det.

Jag saknar dig.
Vissa stunder mer än andra.
Nu är en av gångerna.

Open your eyes and see what i saw


Tänk efter innan ni slänger ur en massa skit.



Helt oredigard bild.

Det är många som tror att dom förstår mig. Som vet hur jag fungerar, vad jag tycker jag tänker. Men det är nog ingen som egentligen gör det. Jag är kan gå från glad till ledsen på 10 sekunder utan att någon förstår varför. Men jag vet, och det är ingen annan som kommer att förstå det. Jag har varit med om mycket i mitt liv. Vissa saker önskar jag kunde hända igen och vissa saker önskar jag aldrig hade hänt. Men det som varit har varit och det går inte ändra på det. Hur mycket man än vill.

Jag tar inte åt mig kränkande saker som folk säger till mig, för när folk säger det till mig är dom bara avundsjuka men när folk pratar skit om andra och andras problem, tar jag åt mig. För jag vet. Jag vet så väl inom mig att jag har exakt samma brister. Det är det som biter tag och gör ont. Någonting som jag inte tål att folk pratar skit om är bland annat acne. För det är någonting som har fått mig att må psykiskt dåligt genom åren. Ingen vet om den känslan jag gick och bar med mig varje dag. Varje gång jag kollade mig i spegeln. Varje gång någon klagade på att dom hade fått en finne. Ingen förstår den känslan. Ingen som aldrig haft det problemet. Så jag säger bara det till er som klagar på att ni får en finne på näsan och ut över det har nästintill perfekt hy. Håll det för er själva. För det är ingen som ni sårar så mycket som ni sårar dom som haft samma känsla som mig i flera år.

Jag har lärt mig genom dessa år att stå upp för mig själv och våga vara den jag är. Jag har inte valt det. Men det är någonting som jag kommer att få leva med resten av livet. För det är ingenting som kommer att försvinna. Utan det har satt spår i både kropp och själ. Jag har heller inte samma problem som jag hade för några år sedan. Men jag säger bara det till alla som kan slänga ur sig en massa saker som folk inte väljer själva. Tänk er om det hade varit er själva. Tänk hur ni hade mått och tyckt om det ni slänger ur er. Jag är inte perfekt och aldrig slänger ur mig saker om andra, för det gör alla. Men jag vet iallafall om känslan och önskar att jag aldrig hade fått veta den.

RSS 2.0