Världens genom en kameralins


Lovely

5 skjortor, en jacka och ett par leggins låg på min säng idag när jag kom hem. Allt var underbart skönt och jag är lite sådär extra glad sprallig. Känns skönt!


You are my whole world. ♥


What to say?


6 saker jag hatar.

1. Jag hatar när saker dyker upp när jag inte kan. Eller när saker jag ser fram emot förstörs.
2. Jag hatar att jag är så jävla känslig och gråter över minsta lilla.
3. Jag hatar att sakna personer.
4. Jag hatar att vara själv. jag mår illa av de.
5. Jag hatar att vara utanför, att inte vara med på något som mina vänner är på. De får mig att känna mig ensam.
6. Jag hatar när människor inte förstår när man behöver stöd och uppmuntring. De får mig att känna mig oviktig och bortglömd. Även om de är svårt att veta.

Tänker sluta.

För de hjälper ändå inte.

Glad alla hjärtans dag!

Åker iväg på lunchdejt med fina Natalie. Sedan åker jag till älsklingen och lagar fin middag till hans familj. De förtjänar dom! Sen tror jag att de blir en sväng till gymmet. Så tänker jag spendera min alla hjärtans dag. Inte något speciellt förutom middag då. Jag och älsklingen åker iväg och bowlar med två fina personer på torsdag istället då vi firar 11 månader. Tycker de är mer speciellt. :)


Skidtur ner till sjön

Gick precis upp för att övertala min familj om att äta lunch nere vid sjön. Det är plusgrader och blå himmel, något man inte ska missa! Så jag bestämde mig också för att jag skulle ta mig en skidtur med Bozz ner. Får se hur mycket jag orkar me med min dålig kondition men satsar på att åka både upp och ner! Kameran åker självklart med så kanske kommer upp någon bild senare.

Modeller?

Testade på en ny fotograferingsteknik idag, blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt! Allt är fotat utomhus men ser ut som studio bilder, hihi. Kanske avslöjar knepet en vacker dag ;)

Söker också modeller som vill stå så att jag får testa detta mer. Någon sugen?

http://www.hannahsfoto.n.nu/

Kärlekens symbol.

Igår fick jag något som jag länge velat ha. När jag var liten satt jag och kollade i mammas smyckeskrin. Jag hittade två ringar jag ville ha men fick dom inte. Men igår fick jag en av dom och maja fick en annan. Mamma och pappas vigselringar. Mammas förlovningsring och vigselring. De betyder väldigt mycket för mig just för att den symboliserar kärlek, mamma och pappa. Mina finafina föräldrar<3


Jag vill inte!!

Jag hör orden. Jag ser orden. Jag vill inte. Jag klarar de inte. Jag börjar må illa, jag vill bara gråta. Jag vill inte påminnas om döden. Jag vill inte påminnas om de förflutna. Så många älskade har lämnat mig. Varje gång jag ser orden, hör dom eller påminns om dom vet jag att det är påväg igen. Om de är någon jag känner eller inte, det spelar ingen roll längre, jag har känt smärtan och vet vad dom går igenom. Efter snart en handfull begravningar i mitt liv vill jag inte på fler, inte på länge. 


Åker iväg på praktik, woopwoop


Mina fina änglar.

Himlen tog många fina änglar under Februari månad. Vi alla saknar dom här nere på jorden.

Fina fina liv

I augusti ligger du och jag på en strand i Turkiet tillsammans med tre andra snygga tjejer. Livet leker!


------------

Livet är ett spel. Lägger du fel kort så ångrar du dig och förlorar.


Lycka

Sitter och kollar på utomlandsersor och tycker de känns lite overkligt att jag, Amanda och Agnes förmodligen sitter på Kreta i Augusti. Bara vi tre. Ååååh, jag dör lite av lycka inom mig.

Äntligen

Finafina, mamma.

Idag får jag äntligen träffa min fina familj hemma i Högarna. Längtar att få sätta mig ner i fotöljen hemma i vardagsrummet, med en kopp te med hela familjen. Åh, ska bli så mysigt och skönt. Hade planerat en riktig slapphelg i helgen, med lite plugg men de sket sig även denna helgen, haha. Blir plugga hela lördagen, jobba söndag. Sedan jobbar jag hela nästa helg så får se när jag får min vilohelg. ;) 

Men nu väntar jag på att klockan ska slå halv 12 så jag får äta lunch, sedan blir det ner på Turkos på praktik. Trevlans!

Hurtbulle

Vad jag gör just nu och väntar på mat.

Måste påstå att jag är lite stolt över mig själv som tagit tag i tränandet ordentligt nu. Imorgon skaffat jag mig ett eget gymkort här i häggenås. Har idag simmat 40 längder på badet och har en grym träningsvärk i magen sedan i måndags då jag och Henke var och gymma. Men de stoppar inte mig, ikväll tar jag 20 minuter på springbandet och pressar lite ben, imorgon kör jag yttligare 20 min på bandet och sedan armar. Kliver upp på min sovmorgon för att gymma, grovt!


Gjorde något flippat

Gjorde något flippat och galet. Tryck på länken och upptäck vad.

RSS 2.0