Fotografisk Bild A, hemma


Buhuu

Desperationen som uppstår när bara mitt fönster på hela körfältet är svart utan adventsljusstakar.

Lyckligtjej.

 

 


Något man inte tänker på.

Ibland kan något som utelämnas göra stor skillnad.

Ibland önskar man att man inte visste.


Snälla snö, kom.

En månad till julafton och det finns fortfarande ingen snö. Denna bild tog jag vid jul förra året. Eller rättare sagt 17 November när jag kollade upp det lite närmare. Och det gör mig faktiskt deprimerad. Jag saknar skoter och känslan när det knastrar under fötterna. Det är det bästa som finns på vintern. Men det kan också vara det värsta, haha. Åhh. Jag vill ha snö och en massa minus. Bara för att få sätta på mig täckbyxorna och leka i snön. Nej, man blir aldrig för gammal för det. Det är fortfarande lika kul att göra snögubbar och pulka. Det är fortfarande lika kul att springa ut när första snön faller. 

Jag kommer nog aldrig glömma vintern då jag bara ville ligga kvar i sängen och sova. Jag var liten, som Nicke kanske. Alltså 9 år. Jag ligger kvar i sängen även om mamma säger åt mig att kliva upp tills hon säger "det är snö ute!" jag flyger upp ur sängen och kollar ut. Allt går fort just den morgonen för det enda jag ville göra var att komma ut. Och det är samma nu. Jag vill bara komma ut till den fallande snön. Men för att jag ska kunna göra det, måste den falla.

Saknade vän

Det som händer när Hannah och Bea hamnar i ett badkar tillsammans med en kamera. Gud så roligt man kan ha. Och gud så mycket man kan prata om. Men det  bästa av allt. Jag får vara med henne heeeeela natten lång. Tyvärr Fredrik, jag har snott din brud ;)

Lilla Aimée

Det jag gjorde igår var detta. Paj, mys med bäbis och bara umgås och prata. Så extremt mysigt och saknat. Insåg också hur knäpp lillasyster jag har. Meeeen, välkommen till familjen. Det märks att du har kommit rätt iallafall. 

Och då kan jag passa på att säga att Aimée är det senaste tillskottet bland mina syskon. Hon har bara lite över 3 månader så jag har tyvärr inte så mycket mer att säga om henne mer än att hon är knäpp, hihi :')

Jag saknar dig, älskling.

Det finaste jag sett, fällde en tår och tänkte på dig min kära vän. Jag hoppas att du trivs uppe i himlen. Och att du jagar mycket älgar. Snart är det 4 år sedan du försvann ur mitt liv. Efter många år som jag har haft i din famn, lekt och bara myst. Jag önskar jag hade mer bilder på dig från då du var valp. Och inte bara då, utan mycket mer i huvudtaget. Jag var nog inte riktigt berädd att du skulle försvinna. Men dessa bilder var de sista vi tog tillsammans, du & jag.
Kolla på länken, så fin. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/djurnatur/article13969612.ab

Dilemma

När det ändå inte är någon snö, kan det få se ut såhär.

Förlåt mig för dålig uppdatering. Men när jag får tid igen så kommer det komma upp en massa bilder på mig och min fina vän Julia. Jag kommer att berätta om min extremt underbara helg, bästa på länge. Men just nu sitter jag ensam i lägenheten och funderar på att ta mig ett bad. Dock fick en vän mig att inse att om jag gör det lär jag somna och vakna inatt och frysa satan. Så är det verkligen värt att ta ett bad nu? Njaa, jag vet inte de. Sitter också och lyssnar på musik med min huvudvärk som är konstant. Som kanske försvinner efter onsdag då jag ska till optikern. Som förhoppningsvis har ett svar till min huvudvärk. Om inte, vad fan beror den på då? Det är ungefär vad jag tänker på såhär på kvällskvisten. Längtar lite tills imorgon också, då min kära far med familj kommer och hälsar på mig, jippie. 

Men nu är frågan, bad eller inte...?


Vill ha mer sömn

Jag saknar snön.

Idag känns det som det kommer bli en lååång dag. För inatt låg jag i frossa, förmodligen feber och ett huvud som ville ta livet av mig. Klockan 4 stod jag inte ut längre så jag fick väcka Henke så han fick hämta en Ipren. Efter det fick jag äntligen sova efter att ha legat vaken mest hela natten. Men trots det så pallrade jag mig upp för att ta mig till skolan. Men kommer nog inte stanna hela matten då jag inte kommer orka sitta och lyssna på det ljudet som blir då. Nu är det dags att ta en Ipren igen..

100 kr rikare, Wohooo

 

 


Mitt namn lyser upp i mörkret.


Såhär ser jag ut på kvällarna !

 

 


Det kan inte vara slut.

Det kan inte vara sant. Det jag har kollat på sedan jag var liten. Det jag alla gånger har åkt och kollat på bio tillsammans med familjen salomonsson/Östman och familjen olofsson. Det är inte fören nu de sista filmerna som vi inte varit iväg tillsammans och nu är det slut. Jag ligger och kollar på den sista nu och det sticker faktiskt lite i bröst av att tänka på att det inte kommer fortsätta. Har ju växt upp med Harry Potter, Harry påtår och allt vad vi nu kallar honom i min familj. Vila i frid filmerna. Jag kommer sakna er <3

 


8 månader, jag älskar dig.

 

 


Farmor, sedan till Henke

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Sitter och väntar på att jag ska få sluta. Känner hur meningslös denna dag är, har varit och kommer fortsätta vara. Ända fram till klockan halv 4 då jag ska få träffa min fina farmor. Alltid lika mysigt att få träffa henne. Spenderar nog min tid med henne fram till att min buss går. Jag hoppas bara att inte hennes tåg går mycket tidigare än min buss, haha. För ikväll åker jag till min älskling och spenderar kvällen där. Kanske överraskar honom med något gott. (Hoppas du inte läser det här nu, haha.) För idag är det så att vi firar 8 hela månader tillsammans.

Vad är det för mening att kliva upp?


Jag älskar dig.


Matte, nu lägenheten

Suttit och räknat matte mest hela dagen. usch säger jag bara. Men ännu en gång så räddar mamma mig när det gäller matten. Hon behövde förklara en sak lite närmare så började allt släppa. En sak som våran lärare inte ens har nämnt. Något som var så extemt viktigt för att kunna klara uppgifterna. Såå, det är riktigt synd. Men tack vare mamma så får jag nog det här att gå ihop. 

Nu ska jag ta och hoppa in i en snabb dusch fixa mig. Sedan sätter jag mig på en buss och njuter av mörkret och musiken i mina öron. Finns nog inget bättre än det ibland. När jag kommer in till stan hoppas jag på att mina bästa Marcus hämtar upp mig i stan och skjutsar hem mig till lägenheten. Hoppas också på att få sällskap av honom ett tag innan jag ska sova. Andra natten ensam i lägenheten. Undra om jag kommer få sova inatt...?

Mina två favoriter

Idag är det såhär att två av mina favorit kvinnor fyller år. Mamma och Saknade Alva. Grattis till er båda två! Jag älskar er. Och Alva, hälsa Ritz där uppe i himlen. ♥

Min dag i bilder


Underbart citat

"Jag är inte särskilt smart, men jag vet vad äkta kärlek är. " - Forrest Gump


Något jag inte förstår mig på

 

Ännu en dag satt jag på matten, gjorde ett tal men sedan fattade jag ingenting igen. Jag säger bara det att jag har tur att jag har en mamma som kan förklara allt komplicerat för mig. För annars hade jag stuckit för länge sedan. För vad är det för mening att sitta kvar på en lektion jag inte lär mig något på? Och aldrig lära mig? Visst jag sitter i tre timmar varje fredag och gör ingenting. Får ta hem allting och sedan jobba ännu fler timmar efter att mamma förklarat hur man gör. Frustrationer uppstår, ilska och lesshet. För ingenting kan göra mig så arg som när jag försöker förstå. Att sitta i timmar och lyssna men ändå inte fatta ett piss. Men det är bara att inse det. Det är inte mig det är fel på, utan dom som förklarar. För såfort mamma slår upp häftet och förklarar börjar jag förstå. Det min lärare behöver 9 timmar på sig att förklara behöver mamma 30 min. Det gör mig frustrerad. Folket runt mig gör mig frustrerad för dom gör det svårare än vad det redan är. Jag hatar Matte B, så är det bara. Och det är inte något jag skapat, utan mina lärare.


Alla mindre bilder är de jag laddat upp från mobilen, så att ni vet.

 


Turkos, världens bästa butik.

Var i eftermiddag iväg och fixade vackra Gabrielas hår. Hon verkade bli mycket nöjd med resultatet. Är så kul att "jobba" för henne och hennes företag. (Det är hon som är ägaren av Turkos som jag fotade för förut, om ni minns?) Ska nu också hjälpa dom att fixa deras hemsida. Tycker det är riktigt roligt att få vara "allt i ett". Och sen när vi ändå pratar om Turkos så tänkte jag någon dag ge er riktiga tips! Tänkte visa vad det är för produkter och så jag använder som kommer från dom. Säger bara en mening, jag älskar de!

Nostalgi

Har fått denna låt på hjärnan de senaste dagarna så går runt och sjunger den hela tiden. Tror Henke kommer sparka ut mig snart för han är så less på den. Hur kan man lessna på gamla barnfavoriter...?

Tävla om en iphone

Jag är med och tävlar om denna sötnosen.

Gå in på facebook och va med du också.


Dagens


Bilder från Novemberlovet


Nätter utan sömn, leder till smärta och sorg

Gillar hur söt vi blev med fisheye funktionen på min kamera.

Klockan tickar vidare. Snart slår jag en stekpanna i huvudet på mig själv. För jag vill sova. Jag kan inte. Varje gång jag lägger mig för att sova gråter jag. Jag vill veta vad det är för fel. Jag vill veta varför jag inte låter mig själv somna. Det är så jobbigt att ligga och lyssna på hur skönt Henke sover timmar innan jag somnar själv. Varför, varför får jag inte somna? Min kropp börjar protestera. Den gör ont. Men jag är inte trött. Om snart 6 timmar ska jag upp igen. Jag borde sova för länge sen. Jag försökte men gav upp. Vad är meningen att ligga och stirra ut i mörkret utan något resultat? Jag måste hitta ett sätt att trötta ut mig själv.

En saknad vän.

Började dagen med mentorstid och fota, men sedan blev det ändrade planer. Fick sms av mina kära vän Emma som ville umgås. Och vem säger nej till de liksom? Inte jag iallafall. Så blev en promenad med henne och Sune i stan. Sedan hem och Sune var för uttråkad över att ligga hemma så vi gick till dollar store och köpte ett ben till honom. Då fick han busa av sig lite också. Så när vi kom hem däckade han och somna. Jag och Emma mumsa kladdkaka och bara myste på. Tog sedan bussen till Henke och nu sitter jag här och gör ingenting. Slänger väl på ett avsnitt Desperate Housewives och väntar på att Henke ska komma hit. 

Måste också påstå att himlen var väldigt fin idag. Mysigt!

Dagens

 

Slänger upp en bild på hur jag ser ut idag. Trevligt. Ska snart sätta mig på bussen för att åka till skolan. Mentorstid idag så ska inte klaga. Skulle egentligen haft lektion nu på morgonen men eftersom vi är klar så fick vi ledigt! Bäst. Sedan åker jag och älsklingen tillbaka hit till häggenås igen och bara myser. Ska försöka övertala honom att kolla på Harry Potter med mig, hihi. Men nu ska jag sätta på mig mina nya fina skor, sätta på musik i hörlurarna och gå till bussen. Hörs senare!

 


Jobba jobba

Igår medan jag låg och kollade på ett avsnitt Gossip Girl ringer telefonen och det är Nisse. Han jag praktiserade åt i ettan. Det jag gjorde då var att fota och fixa lite med deras hemsidan. Och det är det jag får förfrågan om nu. Om jag kan fixa med hemsidan. Och vem säger nej till att få pengar för att ladda upp lite text och några bilder? Ja, inte jag iallafall! Så det är de jag kommer roa mig med de kommande timmarna medans jag väntar på att älsklingen ska komma hem :')

Sista lovdagen

Trodde att jag skulle få spendera mina sista dagar på lovet med min älskling men så blev inte fallet. Utan han skulle iväg och lana med sina vänner så jag får inte träffa honom något mer detta lov. Känns ganska fattigt att vara med honom såhär 3 dagar på hela lovet. Då inräknat helgerna också.. Menmen, fick äta lunch med honom idag iallafall så fick träffa honom i någon sekund iallafall. Men dagen har för övrigt varit bra. Fick träffa Zebbe och fick med mig två underbara tröjor hem. Fick slänga upp alla 15 presentkort på Gona Tricots disk och se cool ut. Har fått ätir jättegod middag, efterrätt och en massa godis. Nu ligger jag i sängen med värkande ben, och rygg. Tror jag ska slänga på ett avsnitt Desperatte Housewives och chilla gärnet likcom. Peace out

Förresten, för er som undrar på det första bilden. Det är den jämtländska Bh:n.

Leder bilen mot staden

Nu ska jag lägga mig och sova för att ställa klockan på 8. För kvar över 9 imorgon sätter jag mig framför ratten och kör in till stan. Väl där ska jag shoppa på Gina. Så för er som inte vill hamna i en kö, handla inte på Gina imorgon. Ska också få träffa min Älskling och Zebbe. Min kära vän som jag inte träffat på tre år nu. Illa illa. Men det är inte så lätt när han bor i Ö-vik och jag i Östersund. Men nu när hans tjej har sin pappa här i stan kanske jag får träffa honom lite oftare! Håller iallafall tummarna för de. 

Men nu ska jag sova, natti.

Pang

Som sagt jag fyllde ju år i Tisdags. Öppnade inte något fören klockan halv 11 på kvällen. Men Tommy fick komma hit igen, så alla var hemma. Och presenterna var verkligen värd att vänta på. Fick en skoterhjälm, pengar 15 presentkort, parfym och en digitalkamera av min älskling. Visar lite mer senare. Nu lite mer åter till dessa 15 presentkorten. Robin och Jonna ville vara lite fyndiga så dom köpte 15 presentkort med 20 :- på varje. Så nu gott folk, om det är någon som kommer med en hel hög med presentkort och stoppar upp hela kön så är det jag. Men skyll inte på mig, det är deras fel! Dom tyckte också att det var väldigt roligt att när jag skulle öppna det så smällde ballongerna så jag flög en meter upp i luften.

Sedan tänkte jag också säga det Sofia, att jag är inte klar med mina syskon än! Haha, har bara glömt bort det lite. Men det kommer att komma upp flera inlägg när jag inte har så mycket att göra :)

Min svaghet, din styrka

Du är min svaghet samtidigt som du är min styrka. De dagar jag sover själv gråter jag i rädsla att behöva sova själv varje natt. Men jag vet. Att bara jag somnar så kommer du stå där framför mig i ur och skur när jag vaknar. Ibland förstår jag inte hur du står ut med mig. När jag är arg, ledsen och kallar dig idiot ler du mot mig och säger något snällt. Jag vet inte vad jag gjort för att få en så bra pojkvän. Men jag har lyckats. Om du en dag skulle lämna mig skulle min värld rasa samman. Den är baserad på dig och jag vill inte ändra det minsta lilla. Jag är lycklig. Så lycklig jag kan bli. Jag har allt jag vill ha. Bara jag får göra det med dig.
Många unga förlovar sig. Jag vill inte förlova mig, inte än. Jag vill inte ha en ring på fingret bara för att ha din kärlek bekräftad. För det får jag ändå. Jag kan kolla in i dina vackra ögon och se hur du ler. Det är då jag känner mig älskad. Du behöver inte ens säga något. Bara sättet du ser på mig.
Tillsammans är vi starkast. Utan varandra skulle vi inte vara så starka som vi är. Vi står upp för varandra och finns där när det är jobbig. Ibland mer, ibland mindre. Men vi kämpar på tillsammans. Och det vill jag fortsätta att göra. 

Utan din luft, kommer jag inte kunna fortsätta andas älskling.

Hela 17 nya år

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Hannahs födelsedag. Hurra hurra hurra. Vaknade idag och var ett år äldre. Alla frågar "hur känns de?" Jooo, jag känner mig jääääätte stor! Ne, jag känner precis som vanligt. Den började också som vilken annan morgon som helst och vet inte om det kommer bli så mycket speciellare, tyvärr. Då Tommy har fått åkt in på sjukhuset igen. Så om han inte får komma hem så vet jag inte om jag har så mycket att fira faktiskt. Det enda som blir speciellt är att jag får presenter ikväll. Så, bättre lycka nästa år.

RSS 2.0