Sitter på världens bästa praktikplats!


Jag saknar dig så det gör ont.

Min fina älskade syster. Det finns ingens om du. Och gud vad jag saknar dig.

När man har tråkigt


Söta

Vad jag gör just nu. Sitter och muppar mig med min mupp <3 mihihihihihihihihi


Söta, älskade syster. Du är så knäpp ♥

............

En dag på sjukhuset

Började min dag med att vakna upp bredvid älsklingen. Vi tog sedan och pallrade oss till sjukhuset och ögonmottagningens avdelning. Väl där blev det en massa väntande, kollande av ögon och ögondroppar som gjorde att jag såg hög ut. (där av min stora pupill på bilden) Dropparna gjorde även att jag såg dåligt på nära håll och fick därför känna på hur det kändes att inte kunna se ordentligt för en dag. Extremt jobbigt då jag inte ens kunde kolla vad klockan var... När vi gick därifrån fick jag med mig ett par extremt fula provglasögon som jag ska ha när jag läser, kollar på tv och sitter vid datorn. Ska ha det för att se om de är de som är problemet till min huvudvärk. Är det de som är problemet så kommer jag om en månad att få glasögon på riktigt. Ett par snyggare! Hoppas faktiskt att det är de som är problemet om jag ska vara ärlig. Annars måste jag fortsätta kolla upp vad som är problemet.

Så just nu sitter jag med mins fula glasögon, kollar på tv och myser med min älskling. Hoppas alla får en bra helg, för de ska jag ha!

(blir nog ingen uppdatering fören på söndag, tidigast.)


Mina fina vänner.

Mina söta, lyckliga flickor! Vad jag tycker om er.

Detta är vad vi gör på våra lektioner. Hur kul liksom? 

När skolan är slut ska jag på affärsmöte. Haha, vad gammal och viktig jag lät nu. Haha, ne men har kommit på en idé som jag ska fortsätta spåna lite på. Min fina vän, Bea ska hjälpa mig med de tråkiga ;) Haha, nejdå. Vi ska sätta oss ner och disskutera och se om detta kan leda någon vart. Vad det är jag har kommit på tänker jag inte gå ut med till allmänheten ännu, utan ni får vara nyfiken ett tag till ;)

Godmorgon

Sitter och lever livet vid frukostbordet. Eller hur va det nu då...? Trött och ont i huvudet. Trodde de hade försvunnit, men nejnej. Det regnat ute och jag kärv upp tidigare för att slippa stressa. Nu sitter jag vid frukostbordet. Segare än vanligt. Så kommer få stressa ändå.

Hälsningar en trött och bitter Hannah


Något jag faktiskt saknat.

Efter en mycket händelserik dag så är jag faktiskt väldigt trött. Vet faktiskt inte om den var så mer händelsetik än någon annan dag men ändå. Skolan hela dagen, såklart. Fick goda besked på matten då jag äntligen är klar med den där jääääkla kursen.  Äntligen. Men insåg just när jag skrev det där... "Ska göra klart Matte B först, sen ska jag skriva in mig på körskolan". Kommer det hända nu eller kommer jag skjuta ett tag på de...? Åååh, får lite ångest. Men nu tillbaka till saken. Åkte till Agnes efter skolan och åt middag och hade en trevlig stund. Jag blir bara konstigare och konstigare för varje dag som går. Men efter det så gjorde vi något jag saknat väldigt mycket, åkte till stallen. Gosch, vad det har varit saknat. Men nu jävlar säger jag bara! Jag och Agnes har nu blivit medryttare på Lindhas hästa. Åh, så mysigt! Körde bara lite grundsaker i stallet ikväll men får se vad som händer nästa vecka. Ska faktiskt rida Penta nu (bilden) red ju förut Cue. Kommer nog sakna den lilla ponken, men vill också utveckas i mitt ridande och hoppas Penta vill vara villig och hjälpa mig med de. :) 

Min telefon dampade lite idag också så gjode en återställare på den, så nu är allting borta.. Så ni kan ju gissa vad jag gör för tillfället? Men snart orkar jag inte de mer utan ska sovaaa!

Två bilder från idag

Foto:Agnes Tomasdotter

Glad tjej på kärnan

Va och fika med pappa, Lindha, Aimée och Agnes idag. Och fick nog se de flesta av hennes miner. Allt från "de är min majskrok" till "jag vill om jag kan" haha, så söt. Glad var hon hela tiden också, FÖRUTOM när jag tog hennes majskrok. Ojojoj, bäst att passa sig minen fick jag då. Var ickså iväg och fotade lite med agnes och köpte hamburgare till middag. Nu måste jag sluta köpa mat då min frys är full av mat... 


Min fina lilla by, Högarna.

"Östersund Snyggaste" "Östersund Fulaste" "Östersunds Lammkött" Jag måste bara påstå att vi bor i en patetisk stad. Jag älskar den här staden. Den är vacker, om man kollar på rätt ställen och på rätt saker. Som min lilla by hemma i Högarna. Jag älskar blandningen mellan sommar och vinter. Det är varken för kallt eller för varmt på sommaren. Visst, vissa dagar vill jag ha det varmare. Men om vi skulle ha haft samma värme som utomlands, vad vore då meningen att åka iväg...? Vintrarna här är vackra. Dessa dagar då solen ligger på de frostklädda träden, hur underbart är inte de liksom? Alla skoterturer tillsammans med fina vänner och familjen. Alla dagar man bara suttit nere vid sjön och grillat tillsammans med hela byn. Gångerna vi tagit skotern ner till sjön och ätit middag i totalt mörker. De är fina dagar som jag kommer minnas. Som jag kommer leva på länge. Jag älskar att kunna gå ut utan smink. Sätta på mig min Onepiece och storstövlarna och gå ner på byn utan att en enda människa kollar på en och dömmer en. Jag älskar att alla är trevliga och hejar och frågar hur det är. Alla ser alltid glad ut och ingen har någonting emot någon annan.

MEN, ett stor men. Såfort jag kommer från min lilla by kan jag längre inte gå ut i min onepiece, mina stövlar och osminkad. Folk hejjar inte, och alla ser sura ut. För i Östersund blir man dömd efter sitt utseende. Jag tänkter inte skriva så mycket mer om detta förutom att jag tycker de är synd att en stad ska bli uppbyggd på dehär. Att man alltid måste känna pressen på att vara snygg. För vem vill hamna på "Östersunds fulaste"? 

Ni som har startat dessa grupper. Tänk på vad de gör med människorna runt omkring dig och med samhället. Det är bara så patetiskt att det inte ens finns ord för de hela.

Nytt och fräscht

Som ni kanske märkt så har min blogg varit låst nu ett tag. Och det beror på att jag har gjort om min design lite. Har en tillfällig header just nu, ska sitta och klura ut någon roligare senare. Men kände att jag ville öppna bloggen igen för er lite nyfikna. Ska fortfarande göra lite småändringar, men de hela stora är klart just nu iallafall, men de blir mer och mer ändringar när jag har tid och lust, hihi.
Ska nu försöka att ta tag i bloggandet igen! Iallafall ett inlägg om dagen för de få läsare jag faktiskt har. Hur låter de söta vänner?

Om man har tråkigt i en husvagn


Resultat

Det blev det här. Trots att det är snett och vint så är det innehållet som räknas. Nu sitter alla mina fina uppe på väggen.<3


Klipper och klistrar

Vad kan de bli tror ni?


Life is a bitch, and you know it.

Förlåt för dålig uppdatering mina fina läsare. Men jag har ingen insperation osv. Ska ta och göra om min bloggdesign och se om jag får tillbaka insperationen igen. Har några utmaningar att göra när jag är tillbaka. Håll ut så ska ni få se! Känner mig så dum när jag tar en massa vardagsbilder för att jag ska uppdatera er, men sätter jag ärslet vid datorn och laddar in dom? Nej, jag gör så mycket annat istället... 

Nu blev ni säkert glad över en uppdatering och så skrev jag bara detta, SORRY!

RSS 2.0