Det är bara fortsätta önska.

Bakom tårarna finns det ofta ett leende.

Jag saknar er alla.

Imorgon åker jag iväg på min 9onde begravning. Jag gruvar mig. Jag vill inte, samtidigt som jag inte tänker missa det. Jag vill bara hem och lägga mig i Henkes famn och somna.

Du får mig att kämpa igenom dagen när det är som jobbigast.♥

Nostalgi

Vet inte hur jag ska sammanfatta mina två senaste dagar. Eller nä, rättare sagt tre. I måndags fick jag inte mycket sömn då jag låg och var orolig hela natten. Allt på grund av mina grannar. Vilket ledde till en mycket trött och stressad flicka i Tisdags morse. Och alla som känner mig vet hur det slutar. Ett rent kaos, som följde mig resten av dagen. Men fick ihop ett väldigt fint skyltfönster på Turkos och lite annat. (Visar er senare) Avslutade går dagens kväll med en sväng på gymmet med bästa Amanda och sedan hem till min sambo för 2 månader. Och jag tror inte det är så svårt att lista ut vem det kan vara. Jo, min lilla älskling :') Vaknade sedan upp i morse och kände på mig att det kommer bli en låååång skoldag. Vilket det blev också. Började morgonen med kaos, igen. Sedan lektion och jag höll på att somna. Inte bara jag utan resten och flickorna också. Men fick träffa min vän Marcus iaf, vilket gjorde min dag ett snäpp bättre. Avslutade också denna dag med Pizza och tvätt hemma hos Jonna med tjejerna, prata gamla barnprogram och blev galet nostalgisk. Är så glad att jag fick växa upp på 90-talet , för dom programen kan inget slå.

En riktig förändring!

Blev ganska så less på min design. Så beslutade mig för att göra om lite. Så nu känns det som det är lite nytt och fräsch igen. Behövdes! Är bara lite små saker som jag ska fixa med. Men det fixar jag lite eftersom då jag får tid osv. Nu lockar knäckebröd och Juice väldigt mycket. Tror jag ska planka mig framför tven ett tag och prata lite med Anette innan hon åker. Bara några timmar kvar nu. Sedan är jag ensam i 2 månader, wopwop. Eller aah, ensam är jag ju inte då Henke kommer vara här :') hihi

Visa respekt.

Bilden ovan säger det mesta. Grannarna under mig och Anette är inte de bästa. Att ligga i sängen och behöva lyssna på deras musik är inte precis det jag vill. Jag vill kunna ligga här i lugn och ro utan att behöva tänka på vad dom håller på med där nere. Inatt är förtsta natten jag sover själv i lägenheten. Jag är nervös. Just för att dom bor där. Dom drar hit dom mest konstiga typerna osv.. Men jag hoppas att jag slipper höra dom något mer inatt. Eller någon annan natt.
Det jag vill säga är att jag tycker man ska visa respekt till folk som bor i samma hus. Jag menar, när min familj går och lägger sig sätter jag i hörlurar i datorn. Och då är jag inte ens på samma våning som dom!

Vittra går över styr

Imorgon är det måndag vilket betyder skola, igen. Vilket betyder Vittra i matsalen. Vittra är en helt vanlig skola. Men, personerna som går i den är annorlunda. De senaste veckorna har vi fått uppleva svartmålade människor med blod i ansiktet, tjejer endast iklädd förstor bh på överkroppen, människor med gasmasker och annat läskiga saker över munnen, utklädnader, osv. Det går för långt. Det har spårat. Jag är öppen till mycket. Jag tycker att folk ska få vara iklädd vad de vill. Men, när man är rädd för att sitta i matsalen. När man känner sig hotad och otrygg har det gått över gränsen. Jag känner hur jag sitter och stirrar på folket som kommer in. Men det är svårt att låta bli när dom ser ut sådär. Det är svårt att sitta och njuta av maten. Vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inlägg. Men ni som tar åt er av detta inlägg, om någon gör det. Tänk på att ni skrämmer folk. Tänk på att det inte är bara ni i denna värld som ser er. Utan fler.

Stress

Somnar inte på kvällarna. Vill inte kliva upp på mornarna. Njuter inte av helgerna. Lika trött varje dag. Tecken på stress. Jag måste lugna ner mig. För jag har upplevt magkatarr en gång och vill inte göra det igen. Men det är svårt att lugna ner mig med allt som händer runt om kring mig. Skolan, begravningar, familjen, allt. Allting händer på en gång. Det kommer snart sluta med att jag ligger hemma med magkatarr igen. Vill inte, ska inte, får inte.

Jag behöver lov. Så jag förhoppningsvis hinner stanna upp och andas. Så jag förhoppningsvis kan börja sova på kvällarna och vakna på mornarna och vara pigg. Jag hoppas. Men inleder lovet med en begravning. Så får se hur det blir med den saken..

Vi mot världen.

Du är stark min vän. Vi kämpar igenom detta tillsammans. Du är aldrig ensam. Det är vi mot världen. Tillsammans är vi oslagbara. 

Glöm aldrig att jag älskar dig.

Nickedickedock

Sitter och diggar med Nicke med hans nya CD-spelare. Verkar som han är nöjd över sina presenter :')

Grattis Nicke.

Vill börja med att säga att jag är så glad över alla söta kommentarer jag fått på senaste tiden! Det värmer väldigt mycket just nu. Sedan vill jag berätta att jag äntligen sitter hemma hos mor. Veckan är över och det är bara nästa vecka jag ska stå ut med. Sedan är det lov. Efterlängtade, härliga lov. Sedan fyller jag år och tiden går så fort. 

Just nu sitter jag i det enda varma rummet i hela huset. Men trots det så sitter jag under en filt, åh. Saknar min varma älskling här. Men har suttit och kollat på svärföräldrarna från helvetet med Nicke sedan jag kom hem. Sedan väntas middagsgäster för det är så att Nicke fyller hela 9 år idag. Så stor han blir. Och så liten han känns. Han växer inte upp i mina ögon. Han är fortfarande min lilla pojke som satt och gnussade på min öronsnibbar såfort han fick chansen. Ååh, Grattis min stora pojke! ♥

Sökes

Att logga in på facebook och inom loppet på en sida av uppdateringar så är det tre ungdomar som sökes. Tre stycken. Då undrar man vad det är som håller på att hända. Har man det så dåligt hemma att man inte vill vara där? Eller är det någon som håller på att samla ihop en massa ungdomar? Vem vet. Det enda jag kan hoppas är att de kommer tillbaka och att det minskar med försvinnanden snart.

Vad gömmer sig bakom ljuset?


Ge mig motivation

Snälla någon, ge mig motivation till att gå till skolan. Till att lägga mig tidigt och kliva upp på morgonen. För just nu har jag ingenting av det. Usch...

Bilder sedan fotograferingen med Turkos.


Vi klarar det här tillsammans.


Hemlös

Passar som hemlös, det jag ska satsa på?

Klaga på datorn


Skrev just ett långt inlägg till er såhär på morgonen. Men det sket sig och försvann. Så nu får ni vänta till i eftermiddag för jag orkar inte skriva om allt!

----

Vad hade jag gjort om du lyckats?

Tog bara 12 timmar

Wohoo, engelskan är KLAR! 12 timmar efter att jag satte igång med det. Känns bra att vara övernoga ibland.. Får se det såhär. Dagen har gått fort och jag har varit sysselsatt hela tiden. Och nu är det gjort. Allt är klart. Nu väntas bara ännu en dag med plugg framför mig. Matte imorgon. usch. Men förhoppningsvis får jag träffa älsklingen imorgon. Jag håller tummarna på det. För imorgon är det en speciell dag, hihi.

Halvvägs efter 8½ timme..

Klockan är 18.25 och jag är fortfarande inte klar. 2½ av 5 saker är klar. Vilket betyder att jag bara är halvvägs?! Måste också bli klar med det idag för imorgon måste jag jobba matte med mamma. Detta kan bli riktigt jävla spännande. Har suttit hela dagen utan avbrott. Har inte ens fått middag än... Aja, ni vet vart ni finner mig. I mitt engelska dokument!

Bonzo´s första älg

I Torsdags innan Bonzo försvann fick Tommy skjuta en 18 taggare för honom. Den största älg han någonsing har skjutit. Också Bonzon´s första älg. Och vilken ägare sulle inte vara en stolt ägare om detta skedde? Anledningen till att han försvann var också för att han sökte upp nya älgar. Våran, fina, duktiga vovve.

Plugg Plugg Plugg

Har suttit och pluggat hela morgonen och har inte ens kommit hälften till det jag ska komma. Känns bra. Snart 2 timmar har jag suttit och pluggat. Det var det första jag gjortde när jag vaknade. Tog upp datorn och plugga. Jag har inte ens ätit frukost. Känner att det är dax att göra det nu dock, sedan sätter jag mig ner och fortsätter. och det ät nog så jag kommer fortsätta hela dagen ut. Plugga, äta, plugga äta.. För om jag äntligen blir klar med engelskan så har jag ett helt matteprov att plugga till tills på tisdag. Wohoo, eller ska man gråta?

Verkligheten

Vad är verkligheten egentligen? Någonting man ibland vill fly från. Men någonting man ibland vill komma till. Sanningen. Tillhör den verkligheten? Ja, någonting man ibland vill veta. Men någonting man ibland önskar att man inte visste. Verkligheten är någonting som många vill fly från, blunda och önska att den inte fanns. Dom vill fortsätta leva i sin drömbubbla. Men vad händer när den spricker? Man faller och vet inte vad man ska göra. Från toppen till botten. Man kämpar för att ta sig upp. Ibland lyckas man, ibland faller man igen, och ibland stannar man på botten. 

Just nu känns mitt liv som en berg och dalbana. Ena sekunden gråter jag tills tårarna tar slut. Andra sekunden skrattar jag tills tårarna sprutar. Jag vill inte det. Men vissa saker går inte att stoppa. Allting kan förändras på en minut. Jag har inte mått bra på länge nu. Jag ler, för att slippa frågor. Frågor som jag inte kan svara på. Jag ler för att att lura mig själv. Men lyckas jag? Det var en annan fråga.

Jag är socialt beroende.
Jag klarar inte av att höra saker då det saker är mitt fel.
Jag gråter nästan alltid såfort jag sover själv.
Jag är svag och vågar inte stå upp för mig själv för jag är rädd att såra andra.

Att få en dag bort från verkligheten är vad jag behöver nu. Då jag slipper tänka på allt som heter skolan. Allt som heter familj och vänner. Idioter och psykopater. Allt som heter död och levande. Hemma som borta. Bara en dag, skulle få mig att vilja kämpa igen.

Önskelista

Har insett det att jag fyller fan år. Och då är det så att man ska önska sig något. Så det är det jag spenderat tiden med ikväll. Försöka komma på vad jag önskar mig. Detta är vad jag kommit fram till. (Finns en länk till allt jag önskar mig, bara klicka på ordet.)

1. Skoterhjälm
2. Volumaster
3. Kompaktkamera
4. Pengar
5. Skor
6. Skor, fast vill ha svarta.
7. Nvey foundation
8. Skidor

Inte varje dag man får presenter!

 

 


Åååh

Bonzo är tillbaka :')

HJÄLP

Hjälp oss hitta Bonzo!
Han sprang bort idag (13/10) när han var ute och jagade i skogarna i Högarna. Vi skulle uppskatta om ni höll ögonen lite extra öppna och spred detta vidare.

Om ni ser honom ring;
Hannah: 0706394110
Katarina: 0706465956
Tommy: 0761447613

Snälla.

Snälla kom hem. Jag orkar inte mer. Du vet vart ditt hem är. Spring dit, vi väntar på dig.

Två stycken på samma dag.
Kom hem min fina.

Vila I Frid


Vila I Frid, Ove. Du kommer bli en fin ängel
. Ingen var beredd på det här. Det kom nog som en chock för oss alla. Men jag hoppas du får det bättre där du är nu och du slipper all smärta. Sov gott, och hälsa Elsa, Linnéa och alla andra som lämnat oss. ♥

Vi saknar er.

Matte B, om någon kunde förklara.

Satan i gatan var det snällaste svärordet jag kunde komma på just nu. Jag är så less så det inte är sant alltså. Matteprov på fredag och det kommer då fan gå åt helvete. Fattar inte ett skit och behöver hjälp med varenda uppgift. Åååh, jag hatar mitt liv ibland. Slänger böckerna i papperskorgen och gör något trevligare.

Peppar också upp mig med att jag kommer få fota en massa imorgon. Ska nämligen fota backstage på en modevisning på rödön imorgon. Ska bli så roligt att få vara med Bea och alla andra trevliga människor. Dela nöje med jobb? Wohoo.

2/4

En bild idag från skolan, gillar den på något sätt.

Har lämnat in två av uppgifterna som ska vara inne nu iallafall. Har suttit hela kväll och försökt fått klart dom men det gick det med. Dock är det de jobbigaste som är kvar. Matten och Engelskan. Men matten får jag hjälp av pappa i veckan och hoppas på att förstå lite mer då. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip sedan sova. Låter underbart.

Min syster, Maja.

Nu är jag igång igen. Sist jag skrev så skrev jag om Robin, nu är det min lillasyster Maja som står på tur. Vi har alltså alltid varit mittensyskonen tillsammans. Men så är det inte längre. Utan nu är det hon som tagit den platsen själv. Buhuu. Hon är en fjortis, både till åldern och till sättet. Inte en sådan där överdriven en utan bara en sån som vi kan retas med inom familjen. Alltid lika kul. Man fyller bara 14 en gång, eller hur? 

Vi har aldrig riktigt haft den där nära kontakten med varandra. Utan hon har alltid varit den som bråkar med alla och tar mina kläder. Det har jag i många år varit riktigt förbannad på. Men jag bryr mig inte lika mycket längre då hon faktiskt har växt upp. Hon frågar innan hon tar, och hon skriker inte på mig såfort jag öppnar munnen. Utan numera kan vi faktiskt prata djupa och viktiga samtal med varandra. Något jag alltid har saknat med Maja, men inte med mina andra syskon. 

Nog om det, hon går i 8an. Alltså första året med betyg, läskigt. Hon gillar att rida och dansa. Hon har nog fått lite mitt fotointresse med. Dock gillar hon mer att ta egobiler på sig själv medan jag hatar de och tycker jag misslyckas varje gång. Men vi väger upp varandra. Så det är bra, eller hur? Hennes bästa kompis heter Alva Karlsson och bor i våran by. Riktigt söta tjejer det där. 

Sist men inte minst, jag älskar dig systra mi.

Månen, 111010

Gjorde något jag aldrig gjort förut. Fota månen. Det var då fan svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Men När jag väl fick till det var jag så frysen att jag gav upp, haha. Men fick till någon skaplig bild iallafall. (Rör du dör du, copyright på alla mina bilder.) Men ska väl ta och sätta mig och fortsätta med min hög av läxor. Med min motivation går det fan inte fort. Suck..

Tycker också att det är roligt att så många har börjat kommentera och kika in, fortsätt med de!

Svar

Förlåt Sofia jag har inte alls varit på humör för att blogga den senaste veckan. Men den börjar smyga sig tillbaka så kommer komma upp ett inlägg inom en snar framtid!

Det här var vad vi roade oss med i midsommar!


Dop

Ger ett litet smakprov på bilderna från dopet. Såhär blir det alltså när man ska ta kort på ett helt gäng. Alltid är det någon som rör sig. Och jag hittade det roliga i det. hihi.
För er som inte tänker på det, kolla in pojken i vänster hörn. Läskiiiigg

Dop nästa

Om ca 10 minuter kommer pappa hit och då åker vi iväg på dop. Det är nämligen så att min lillasyster ska döpa sig. Ska bli spännande att träffa henne igen. Har bara träffat henne en gång och då räknar jag inte heller som att jag träffat henne, så aa. Ska iallafall fota så det kommer att komma upp bilder senare! Ska bli roligt att träffa Farmor och Farfar osv igen också. Så det blir nog trevligt detta med!

Tävling

Jag är med i en tävling om en goodiebag hos superduktiga Moa. För er som vill ha inseperation till det mesta, foto, kläder, musik osv. Ni borde kolla in hennes blogg! Och vill ni vara med och tävla, tryck här.

Jag längtar.

 

 

Min dag, tjockis klass och middag/plugg med Jonna. Det är inte helt fel det heller i alla lägen.

 


Jag ler när jag ser dig.

Fotograf: Agnes Tomasdotter

Min fina vän, vad jag tycker om dig.


Jag ville bara till dig.


<3


Skippa frågorna, ni får inga svar.

Sådär glad är jag när jag får köra bil.

Som ni kanske har märkt på de senaste dagarna så mår jag inte så bra. Det är mycket som händer just nu. Saker som jag verkligen inte vill. Dom som står mig närmast vet om det. Så ni andra behöver inte fråga. Men jag hoppas att jag snart hittar motivation till att gå i skolan, plugga, blogga och allt som jag bara gett upp just nu. Det märks väl när bloggen återgår till det normala igen.

Snälla.

Bli frisk.

Jag orkar inte mer.

Orkar inte gråta.

Orkar inte le.

Jag orkar ingenting.


RSS 2.0